Fit sports emmen lesrooster

Download het PDF bestand voor een volledig overzicht van onze lessen en tijden. Op zoek naar een sport en lifestyle club in de omgeving van Coevorden of Emmen ? Boksoefeningen speciaal voor conditie en buikspieren”. Elke week in Emmen en Coevorden.


Kijk op het lesrooster ! Je kunt deelnemen aan diverse groepslessen onder begeleiding van ervaren trainers.

De lessen worden gegeven in een speciale zaal of in onze functionele trainingsruimte. Deze ruimte bevindt zich in de fitnesszaal. Ons aanbod in groepslessen is uitgebreid dus voor ieder . Tarieven voor Coevorden en Emmen. Wel is het zo dat het aanbod in de vestiging Emmen iets uitgebreider is. E-gym, Squash, kinderoppas en all inclusieve koffie, thee . Zowel in Emmen als in Coevorden hebben wij een breed aanbod om jouw doel te bereiken.


Bij ons kun je altijd lekker actief bezig zijn en met onze ruime openingstijden bepaal jij zelf wanneer je traint. Vul dan de intekenlijst in bij de receptie!

Wij wensen je veel trainingsplezier en raden je aan om eens deel te nemen aan de circuits die in de fitnesszaal worden gegeven door onze fitnesstrainers. Effectief trainen voor verbetering van kracht en conditie. Lesrooster - Fitsports - Emmen.


TIPS , TRICKS en INSPIRATIE voor een leuke, energieke en sportieve LIFESTYLE. Active Leisure - Meer dan een sportcentrum. Active Leisure is meer dan een sportcentrum. Want bij een gezond en comfortabel leven horen zowel inspanning als ontspanning en vooral ook genieten! Fit Sports , Emmen (gemeente).


Daarom bieden wij je een scala aan sport - en wellnessfaciliteiten. TIPS, TRICKS en INSPIRATIE voor een leuke, energieke en sportieve LIFESTYLE. Ook jij bent een TOPPER! Loop jij mee tijdens de 3e editie van de mijl van Emmen ? Waarom past onze sportschool bij jou? Bodyworkshop by Popping is een nieuwe acti.


Bij Fit For Free kan je bij alle clubs groepslessen volgen. In het hieronder getoonde rooster kan je een club selecteren, tot dagen vooruit het rooster bekijken en eventueel reserveringen maken. Bekijk het uitgebreide lesrooster van Bodysports.


Bodysports heeft, met meer dan groepslessen per week, een grote variatie op het gebied van groepslessen. Ben je op zoek naar een sportschool in Drachten?

Contributie: Uitsluitend. Start met fitness en groepsfitness met een Gratis Proefweek. Vraag nu een gratis proefweek aan!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea