Koelkast sticker voedingscentrum

Zo zie je bij het opbergen van je boodschappen waar je veelgebruikte producten het beste kunt bewaren. Bewaar je eieren nou het beste in of buiten de koelkast ? En tomaten, druiven en broccoli? Daarover bestaat nog weleens verwarring onder consumenten.


Consumenten twijfelen daarover. Om voedsel langer goed te houden, heeft het Voedingscentrum de Ja-Nee Koelkaststicker ontwikkel waarop je nog even kunt nakijken waar je veelgebruikte producten ook .

Door eten op de juiste manier te bewaren, houd je ze het langst goed. En hoe herken je bederf? Inclusief handige bewaartips.


Vul hieronder je product in en kijk hoe lang je het kunt bewaren en waar: in de voorraadkast, koelkast of vriezer. Over het algemeen geldt: wat in de winkel in de koeling ligt, zet je . Dit is een reminder voor de juiste bewaarplek van twaalf veelgebruike producten. Moet een tomaat in de koelkast of niet?


Daar bestaat nog wel eens verwarring over bij consumenten. Op de sticker staat overzichtelijk het bewaaradvies van twaalf veelgebruikte producten.

Omdat volgens het Voedingscentrum veel verwarring bestaat over het bewaren van voedsel, lanceert het instituut een ja-nee- sticker voor op de koelkast. Daarop staan twaalf producten afgebeeld waarover twijfel heerst. Bijvoorbeeld een doosje eieren: in de supermarkt worden deze niet in de koeling . Door producten op de juiste plaats te bewaren, houd je ze.


Het Voedingscentrum lanceerde maandag een Ja-Nee- koelkaststicker , een variant op de bekende Ja-Nee- Reclamesticker. De sticker moet consumenten helpen hun groente, fruit en eieren . Met de sticker is in één oogopslag te zien waar twaalf veelgebruikte producten, zo. Met deze sticker ziet de consument bij het opbergen van boodschappen eenvoudig waar AGF het beste bewaard kan worden. Wist jij dat je tomaten juist beter niet in de koelkast kan bewaren?


Handig, want zo heb je minder kans dat je groente of fruit weg moet gooien omdat je het verkeerd bewaart. Het is een Ja-Nee- sticker geworden, jeweetwel, zo eentje . En dat betekent dat als deze groenten bij een temperatuur van vier graden worden bewaar de cellen kapotgaan, ze vocht verliezen en wellicht gaan rotten. Dat geldt ook voor citroen, avocado en banaan.


In de koelkast in de doos.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea