Plastic tassen opbergen

We kunnen er nooit genoeg van hebben. Plastic bakken zijn ideaal voor het opbergen van tassen. Uiteindelijk ziet het er zo uit! Op deze manier kan jij al je plastic tasjes netjes opvouwen, ze nemen nu bijna geen ruimte meer in en het staat ook nog netjes.


Zelf heb ik bij IKEA een opberg variera gekocht, deze is perfect voor het opbergen van plastic tasjes. Bij ikea verkopen ze van die plastic opbergsysteem ( zitten gaten in) waarin je bv plastic tassen in kan doen.

Weet iemand of je deze ook bv bij de action, blokker o. Wil er nog hebben daarvan maar heb eigenlijk geen zin om alleen hiervoor . De zomer is voorbij en de zomerspullen, -kleding en -schoenen mogen de kast weer in, maar heb je daar wel plek voor? Met IRIS, de specialist op het gebied van plastic opbergboxen , heb je die zomerspullen zo uit het zicht. Tip van de week: zakjes opbergen.


Bekijk de collectie van IRIS . Plastic winkelzakjes, ze komen soms van pas , maar hoe bewaar je die? Katoenen zak voor het opbergen van plastic tasjes.

De dispenser hang je gemakkelijk op aan een haakje of kapstok. Aan de achterzijde van de zak zit een lus waaraan grotere tassen zoals bigshoppers gehangen kunnen worden. Zo ook met de tasjestas. Hij bleek alleen niet te vinden in Blokkers en . Plastic tasjes kun je vaak heel goed kwijt bij de kringloopwinkel, waar mensen vaak zonder tas heen gaan en dan blij zijn met jouw nog goede plastic tasjes. Daar gaat het om moeilijkere dingen, over hoe je touwen of hele boodschappentassen van oude plastic zakken kunt maken, ook interessant, maar dit handige opbergtrucje ben ik daar niet tegengekomen.


Vol trots liet ik het trucje een keer aan iemand zien, maar hij vroeg toen alleen: “Is dat alles? Sluit plastic zakjes af met de dop van een plastic flesje. Knip de uiteindes van een plastic hanger af en gebruik ze als klip om zakjes dicht te houden. De zogenaamde regaalwagens zijn ideaal voor het opbergen van grote keukenmachines en andere fijne dingen, die anders nooit in je keukenkastjes . Ik heb veel verschillende manieren van opbergen uitgeprobeerd.


Dit was allesbehalve mooi om te zien en je . Plastic zakken en supermarkttassen zijn spullen die mensen verzamelen zonder erbij na te denken. Herken je dat gevoel dat je te veel spullen in huis hebt en geen idee waar je ze moet laten? Dat gevoel kent bijna iedereen. Daarom is het belangrijk dat je subtiel gaat organiseren.


Om je daarbij te helpen deel ik een paar trucjes voor het opbergen van je spullen. Bij HEMA vind je een grote collectie manden opbergboxen en opbergbakken.

Deze trucjes kun je gratis . Shop jouw opbergboxen snel op hema. Gerecycled plastic tassen. Boross Design staat voor vrolijke tassen met veel kleuren en grote, kleurrijke dessins.


Gemaakt van gerecycled zeildoek.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea