Playmobil city life badkamer

Deze badkamer is een echte wellness-oase. Hier blijft men graag langer om zich mooi te maken. Naast douche, wc en dubbele wastafel kan hier ook een hometrainer worden geplaatst. Er wordt ijverig gefietst, waarna men meteen onder de douche kan springen.


Klik om 360° te activeren. Playmobil Badkamer met bad multi, Multi colour.

Niets zo ontspannend als een heerlijk bad met veel schuim op het einde van een lange dag. Geschikt voor kinderenvan tot jaar. De bewoners kunnen zich wassen en mooi maken in deze luxe badkamer. Welkom in de City Life - badkamer met douche.


De badkamer is voorzien van douche, wc, dubbele wastafel en een sportfiets. Zo kan je aan je gezonheid werken door extra hard e fietsen om daarna lekker te kunen douchen. Waarschuwing, Niet geschikt voor kinderen onder de maanden.


Adviesleeftij vanaf tot jaar. De werkende lichtzuil geeft aangenaam licht waardoor ontspannen nog leuker is.

Leeftij Van jaar tot jaar. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen . Vergeet je dan niet op ons kanaal te abonneren! Nu komt er een nieuwe badkamer met mooie douche in. Ook het toilet en de wastafels zijn vernieuwd.


Op werkdagen voor 15:uur bestel volgende dag in huisdeze badkamer is een echte wellness-oase. Een prachtige badkamer voorzien van douche, wc en dubbele wastafel en sportfiets. Kan verstuurd worden vanaf euro. Werkende lamp (microbatterij van V nodig) - Doosafmetingen: 2x 1x mm.


Vandaag besteld is binnen werkdag(en) in huis. Toevoegen aan favorieten. KelCha Toys is de specialist! Lage prijzen, groot assortiment en snel in huis. Leukste speelgoedwinkel van Nederland.


Dit product is nu niet op voorraad. Beschikbaarheidsdatu€ 198. De minimum te bestellen hoeveelheid voor dit . Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea