Kleurverdieper lithofin

De steen gaat niet glanzen en de waterdampdoorlaatbaarheid wordt in geringe mate minder. Houdbaarheid: bij binnengebruik mits een correct onderhoud : quasi onbeperkt. Verdiept kleur en structuur van de steen en houdt het oppervlak waterafstotend. Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst het.


Met de Lithofin MN kleurverdieper zorg je voor het verbeteren van vloeren.

De kleurverdieper is geschikt voor ruwe, poreuze natuurstenen en betonsteen. Brengt de kleur weer optimaal tot leven en verdiept de structuur. Gratis levering aan huis! Geschikt voor alle soorten natu.


De aanvullende waterafstoting beschermt waardoor uw vloer ongevoeliger wordt voor vlekken. Versterkt de natuurlijke kleurstructuur en verfraait het uitzicht. Beschermt tegen vochtige vervuiling.


Prijs per liter verpakking € 290.

Voor natuur- en betonsteen. Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Kleurverdieper ( Lithofin ). Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Verkrijgbaar bij SK Natuursteen. Bekijk ons ruime assortiment onderhoudsproducten voor natuursteen en keramiek op de website. Het is voor het verbeteren van het uiterlijk van vloeren vann ruwe, poreuze natuursteen of betonsteen.


Het brengt de kleuren tot leven en verdiept de structuur. Het speciale impregneermiddel beschermt natuur- en sierbetonsteen optimaal tegen vlekken. Verhindert verregaand het indringen van olie, vet en water en verlicht de. Bij de dagelijkse advies-verstrekking worden vele vragen telkens opnieuw gesteld.


Hier ziet u een overzicht van de vaakst gestelde technische vragen: De cementvoegen in mijn keuken zijn door de jaren donker geworden. Hoe kan ik de voegen reinigen en voorkomen dat ze terug donker worden? Over vanwege verkeerd besteld. Uit blik klein druppeltje gebruikt om te testen. Tegels Van Riel generaties vakmanschap in tegels, parket en laminaat met eigen plaatsingsdienst en eigen showroom.


Een speciaal product uit het LITHOFIN -Programma voor marmer, natuursteen en sierbeton (MN). Toepassing voor kleurverdiepend impregneren van zuigende wand- en .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea