Motieftegels

KERAMISCHE MOTIEFTEGELS. Helaas is het productieproces van de keramische vloertegels met motieven volledig verloren gegaan. In hoofdzaak was dit hetzelfde procedé als bij de cementtegels, alleen werd er geen cement als basis gebruikt, maar een mengsel van witte klei.


Deze tegels werden dan gebakken in een . Grote partijen 1jaar oude originele keramische motieftegels op voorraad.

In tegenstelling tot nieuwe tegels behoeve oude keramische tegels geen onderhoud. De antieke patroontegels worden . Bent u opzoek naar vloertegels met motief? De vloertegel met motief hebben we zowel in cement variant, cementegels als in de keramische variant. Cementtegels zijn weer volop in de mode.


De veelvuldige motieven en kleuren doen denken aan de sfeer van weleer. Dit kan soms net even iets te veel zijn.

Portugese Tegels zijn ontzettend mooi. Gelukkig zijn er daarom ook keramische motief tegels. Dit wisselt sterk, hieronder ziet u een aantal voorbeelden van tegels die er geweest zijn en tegels die er nu zijn.


Voor de volledige actuele voorraad kunt het best onze showroom in Udenhout bezoeken. Ook bieden we nieuwe motieftegels. Revoir Paris bestaat ondertussen uit collecties, La Madeleine, Bel- Air en La Vilette. Het leuke aan Revoir Paris is dat deze keramische motief tegels de . Geef een eigen toets aan uw interieur met onze uniek ontworpen cementtegels. Kies een kleur of meerdere kleuren uit ons kleurenpalet en maak van uw favoriete ruimte een sfeervol . Bij Carobati vindt u een groot aanbod aan motieftegels , die direct uit voorraad leverbaar zijn.


Jan van IJken Oude Bouwmaterialen biedt u een ruime sortering originele 1jaar oude vloertegels opgeslagen op hectare terrein. Geometrische betegelde vloeren en cementtegels met zwierige florale motieven werden oorspronkelijk gebruikt om de statige huizen van aristocraten op te sieren. Een trend die rond de vorige eeuwwisseling zijn intrede deed en nog steeds op veel bijval kan rekenen. Op zoek naar motief tegels met een mooi bloemenmotief? Motieftegels Motieftegels.


Streamlined scratches 60x60.

Wij tonen u hier een aantal van de nieuwe patronen. Wij helpen u uiteraard graag. Interesse in één van de tegels?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea