Schuurtent met vast grondzeil

Bodemmaat: Breed 2x 150cm. Maak uw keuze, Glasfiber (2), Staal, verstelbaar (3). Tentdoek: PVC dubbelzijdig gecoat voor tent en vast grondzeil. Bijzonderheden: In de achterwand een afsluitbaar ventilatieraam en zware kwaliteit PVC voor tent en grondzeil.


Verkoopprijs: € 24- actieprijs € 21- . Een aantal modellen heeft een vast polyester kuipzeil waardoor vocht minder kans krijgt, maar ook kruipende insecten geen mogelijkheid hebben om binnen te komen.

Voor schuurtenten waar geen grondzeil bij wordt gelever vindt u bij De Wit Schijndel diverse soorten grondzeilen. Deze zeilen kunt u zelf eenvoudig op . Nieuwe of tweedehands Campers, Stacaravans, Vouwwagens, Tenten en meer! Wilt u extra opbergruimte bij uw tent maar wilt u geen nieuwe tent aanschaffen? Kies dan voor een schuurtent van Obelink! Afwerking schuurtent DE BOET De opbergtent is uitgevoerd met een vast , dik grondzeil en voorzien van een ruime, afsluitbare ventilatie achterin.


De buitententen van deze schuurtent zijn voorzien van extra YKK mm zware ritsen. Deze schuurtent is tevens voorzien van een ruime, afsluitbare ventilatie achterin.

Op deze pagina vind u ons brede assortiment tenten met vast grondzeil. Al onze goedkope tenten met vast grondzeil van snel opzetbaar en direct uit voorraad leverbaar. Per stuk € 76Per stuk.


Handige schuurtent van zware kwaliteit PVC met vast kuipgrondzeil. Meer informatie Alle specificaties. Ook deze schuurtent is voorzien van een vast kuipgrondzeil, een brede vooringang en een groot horraam aan de achterzijde. Het grondzeil zorgt er ook voor dat optrekkend vocht niet tot condensvorming kan leiden. De schuurtent heeft een vast gestikt PVC bodem wat eenvoudig te reinigen is.


Buitendoek: 1 Polyester met PVC coating. Zeer geschikt voor het opslaan van fietsen, meubelen of voorraad. Gratis verzending vanaf €50. Ontbrekend: vast Schuurtent Bardani Atlantis Protect Line kopen? Aanbieding EuroTrail Schuurtent 1! Ventilatiepunten, snel op te zetten.


Door een vast kuipgrondzeil in deze schuurtent te plaatsen hebben insecten en water geen kans om de tent binnen te dringen. Aan de achterkant van de Atlantis is een raam geplaatst met horrengaas. Zo is het ook heel eenvoudig om de schuurtent te luchten.

De Starcamp schuurtent Capri is een ideale opbergruimte voor bij caravan of tent. De Capri is snel en eenvoudig op te zetten door het geheel verstelbaar poots frame. Bijzettent (schuurtje) 2x 1cm.


Materiaal: PVC Frame: staal mm. Zijwanden : ventilatieramen. Alles ramen zijn voorzien van. Voorzien van vast grondzeil.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea