Playmobil city life slaapkamer

Plaats het dubbele be de kaptafel met grote spiegel en de kleerkast waar jij wil. Is het te donker in de kamer ? Doe dan de lichtzuil branden. Heb je ze vergeten uit te doen?


Geen probleedan valt ze . De slaapkamer , een oase van rust en ontspanning.

Hier kan iedereen heerlijk ontspannen slapen. Morgens gaat papa eerst naar de badkamer, terwijl mama schone kleding zoekt in de kast. Vervolgens maakt zij zich voor de make- upspiegel op. De werkende lichtzuil kan in de ruimte worden . Maak je Playmobil huis compleet met deze schitterende moderne slaapkamer met rond loungebed.


Geniet van een goede nachtrust in deze luxe Playmobil City Life slaapkamer met rond loungebed. Klik om 360° te activeren. Met Playmobil figuur en vele leuke accessoires.


Op werkdagen voor 15:uur bestel volgende dag in huisde slaapkamer , een oase van rust en ontspanning.

Welkom in de City Life - Slaapkamer met make-up tafel. Een lekker bed om in wakker te worden, een spiegel voor je make-up en een kledingkast met kleding. En met een echt werkende lichtzuil die licht gee. Snel thuisbezorgd en gratis retour!


Gratis verzending vanaf 20. Koop of Verkoop slaapkamer op Marktplaats. Levering van Playmobil City Life binnen werkdag en 1dagen bedenktijd. Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat.


PLAYMOBIL CITY LIFE SLAAPKAMER MET MAKE UP TAFEL. Beschikbaarheid: Beperkte stock. Playmobil Slaapkamer met make-up tafel uit de Playmobil City Life serie. Stap uit bed en maak je klaar voor het grote feest. Aan de make-up tafel wordt deze Playmobil dame weer mooi.


In de kast hangen natuurlijk de leukste kleren. Playmobil City Life Slaapkamer met make-up tafel Leeftijd: 4-jaar Voorzien van een be make-upspiegel, hocker en werkende lichtzuil. Kledingkast met twee kledingsets.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea