Akemi kleurverdieper

Impregneer met gematigde kleurverdienende werking, ideaal voor poreuze oppervlakken. Impregnering met donkerst mogelijke kleurverdieping, kan ook ingekleurd worden. Speciaal voor donkere stenen.


Weersbestendig product met duurzame werking voor binnen en buiten. Werkt water- en vuilwerend. De kleur en de structuur van het oppervlak komt door de kleurverdiepende.

AKEMI kleurverdieper Super. Bedekt krassen en haarscheuren en geeft daardoor het oppervlak een homogeen uiterlijk. Zeer geschikt voor donkere materialen. Bijzonder geschikt voor ruwe en por.


Geeft een nateffect zonder te glanzen. De akemi kleurverdieper super is een impregneermiddel met uitstekende kleurverdieping. Het is een professioneel product dat de kleur van uw natuursteen weer tot leven brengt en de structuur weer verdiept.


Geschikt voor binnen en buiten. U vindt misschien ook leuk.

Akemi Kleurverdieper Super 2ml. Onze klanten beoordelen onze service met een: 9. Bij StoneCenter bent u aan het juist adres. Wij leveren de onderhoudsmiddelen direct uit voorraad.


Beschermt de steen tegen water- olie- en vetvlekken. Bestel dit goedkoop bij Sanitairkamer. De graad van kleurverdieping is afhankelijk van de steensoort en kan per geïmpregneerd product afwijken.


Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bij ons onderhoudsadvies gaan we ervan uit dat de steen reeds is beschermd met een impregnatie-product (Anti-vlek of Kleurverdieper ). Reinigingsmiddel op alcoholbasis. Wordt aangeraden om het oppervlak van de steen te reinigen alvorens.


Kan toegepast worden bij vele kunststoffen en. Toevoegen aan winkelmandje. Dit product in eerste instantie gebruiken om een eerste grondige reiniging van het werkblad te doen.


Maar daarvoor gebruiken we hem niet Wink. K speciale impregnering met een kleur-verdiepende werking.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea