Egger kleuren

Meubels en interieurbouw. Eurodekor gemelamineerde spaanplaat. PerfectSense hoogglans of mat gelakte platen. Kant-en- klaarmeubelonderdelen. Lees er hier meer over .

Een vaste factor op het gebied van decoratief plaatmateriaal. Ze bieden u een programma stoot- en krasvaste oplossingen voor wanden, meubels en andere interieurtoepassingen. Kiest u voor gemelamineerd spaanplaat of laminaat? Een hout- of materiaalreproductie?


Lichtgewicht of akoestisch? Holland Collectie omvat hout-, unidecoren en materiaalreproducties onderverdeeld in diverse kleur - en decorwerelden, elk met haar eigen sfeer en geschikt om onderling te combineren. Combineer bijvoorbeeld een natuurlijke unikleur met een authentiek houtdecor of een intensieve unikleur met één van de exotische . Egger Neutrale Unikleuren.

Wit- Zwart- Grijs- of Beige tinten kunnen fungeren als tijdloze basiskleuren. Maar vooral in combinatie met houtdecoren zijn de warme grijs en aardetinten zeer geschikt. Hieronder een overzicht van de neutrale kleuren. Vraag een Astaal aan via de kleurselector om bovenstaande structuren echt te zien en te voelen.


Bestel een monster via onze kleurselector. Er wordt uitsluitend hout afkomstig van duurzaam gerunde bosbedrijven gebruikt. Het hoofd bedrijf is gevestigd in St.


Johann in Tirol, wat te vinden is in Oostenrijk. Wit, grijs en vergrijsd laminaat ruime keus uit kleuren en decoren laminaat online bij Cavallo. Gebruiksmogelijkheden, Binnen. Toepassing, Vloerafwerking.


Type afschuining, Echte voeg rondom. Zoom is onze succesvolle collectie voor decoratief plaatmateriaal uit hout afgestemd op de interieurbouw. De decoren zijn te bezichtigen in onze toonzaal. Vgroef: 4-zijden V-groef. Dublin Eiken Cappuccino.


Het assortiment biedt veel mogelijkheden, van klassiek eiken tot ee.

Kwaliteitsbeoordeling: Pluspunten Mooie trendy kleuren V-groef uitvoering Bijpasse.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea