Kastenmaker amsterdam

Rob Nijenhuis, is meubelmaker en interieurbouwer in Amsterdam. Vakmanschap: van het ontwerpen tot het laten maken van kasten en meubels op maat. DE meubelmaker van Amsterdam.


Samen met de meubelmaker, At van Geelen van Veen, bespreekt u een eigen ontwerp of idee. Die bespreking maakt duidelijk hoe het meubel er precies uit gaat . Imiho is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van inbouw garderobekasten en kastenwanden op maat.

U heeft de keuze uit schuifdeuren of klepdeuren. Alles is in verschillende materialen en uitvoeringen mogelijk. Bij ons staat u, de klant . Ik maak interieurs en meubelen naar uw wensen. Van Keuken tot (boeken)kast. Tevens CNC frezen 2D 5D en 3D Interieurbouw Amsterdam.


Meubelmaker maakt alles op maat. Keukens, kasten, kamer en suite, kinderkamers, horeca-interieurs. Maatwerk zonder meer kosten !

Sunny Home maakt kasten op maat. Wij maken de kasten naar ontwerp en tekenen dat met het tekenprogramma van INQUINO. Kasten maken is een vak apart. Nikolaas Schoo is ambachtelijk meubelmaker in Amsterdam en werkzaam in meubelmakerij De Lijn. Voor al uw maatwerk en reparatie op het gebied van meubelmaken en voor ontwerp van keukens, kasten, tafels, stoelen en andere houten objecten.


Ik ben ambachtelijk meubelmaker in Amsterdam. In opdracht vervaardig ik meubels en houten objecten voor particulieren en bedrijven. Mijn werk omvat: Unieke kasten en tafels, speciale projecten als een kamerscherm, balie, bijzonder keuken- en kantoormeubilair. De vormgeving: strak, organisch of design.


De mooiste tafels en kasten van Nederland. En dat voor een concurrerende prijs, 1procent ambachtelijk gemaakt in Frieslan wij leveren rechtstreeks zonder tussenkomst van dealers. Zo bent u verzekert van de aller mooiste en hoogste kwaliteit meubels en dat voor de scherpste prijs. Dan bent u bij mij aan het goede adres.


DE KASTENMAKER VOOR AMSTERDAM. Ik ontwerp mijn meubels samen met u. De werkplaats NDSM werf. De meubelmaker te Amsterdam voor uw meubelstukken met oog voor detail.


Laat een creatief en eigentijds meubel speciaal op maat voor uw ruimte maken.

Hij ontwerpt en maakt meubels en interieurs voor zowel particulieren als bedrijven. Iedere opdracht is maatwerk, waarbij het uitgangspunt is om een mooi, duurzaam en kwalitatief product te leveren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea