Losse bureaubladen

IKEA heeft goed ontworpen bureaubladen tegen voordelige prijzen. Maak je keuze en zoek een paar poten bij voor een bureau op maat. Melamine bureaubladen zijn dé standaard in de kantoorinrichting.


Bestaand uit een spaanplaat kern voorzien van een vaste toplaag met een basisdecor en een extra krasbestendig oppervlak. De toplaag is 2mm dik.

De rand is afgewerkt in 2mm stootvast ABS en middels laser naadloos en zonder lijm aangebracht. Losse bureaubladen kopen. Wij bieden een aantal standaard kleuren en afmetingen aan. Het is ook mogelijk om een afwijkende kleur en maat te kiezen.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zo goed als nieuw Ophalen. Direct uit voorraad leverbaar! Albeka levert losse bureaubladen uit voorraad.

Op zoek naar zeer scherp geprijsde bureaubladen? Bekijk dan ons online assortiment gebruikte bureaubladen. Gun uw bureau een tweedeleven en ga voor deze practhige bladen. Met regelmaat kopen wij bureaubladen op, waarvan de kwaliteit nog heel erg degelijk is.


Onze losse bureaubladen (standaard rechte modellen zijn direct of met werkdagen leverbaar) in de standaard verschillende kleuren. De standaard kleuren zijn: - Beuken. Mocht u niet kiezen voor een standaard blad of kleur, . Zit-sta bureaus worden standaard geleverd inclusief werkblad. Wil je een extra werkblad bestellen, bijvoorbeeld voor je 2e bureau . Bij van Dooren vindt u een groot aanbod aan losse bladen.


Bekijk de bladen met verschillende afmetingen, kleuren en materialen online of in onze showroom! Diverse losse poten en werkbladen om zelf uw bureau mee samen te stellen. Ook kunt u losse bureaubladen bij ons bestellen.


Bestaand uit een meubelplaat kern voorzien van een vaste toplaag met een basisdecor en een extra krasbestendig oppervlak. Alle bureaubladen van Boekenplankenopmaat. Deze bladen zijn ijzersterk door de toplaag van 8mm en honingraatstructuur van binnen. De afwerking met melamine, hout of .

Bureaubladen tafelbladen. Bladen zijn tweezijdig gemelamineer 25mm dik en afgewerkt met een ABS stootrand .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea