Waldnet waldkykjes

Harkema - Selskip Fryslan trad in de 60-er jaren op bij bruiloften en partijen in vnl de regio Achtkarspelen en mogelijk de gemeenten daarom heen. Dokkum - voorjaar (Jannie Zoethout). Bouw brug in Burgum (Foto: Anne de Boer). Foto van alle klassen van de toenmalige chr lagere school op de Buorren in Drogeham.


De school is een paar jaar geleden afgebr.

Kollumerzwaag - Ja ja Tante Sjoukje. Waldnet met je kleine tantezeggertje Ruurd. Knuffel van je grote zus. Augustinusga - (reacties) kloek met kuikentjes ( henkie). Kootstertille - Onze trots.


Drachten - Wide Múntsegroppe zonsondergang tijdens zeiltocht Juli. Broeksterwâld - voor de omrop fryslan fotowedstrii ook leuk voor op waldnet (Bart Jan van Assen).

Diverse bloemen zijn vannacht uit mijn tuin getrokken. Een verpakking Bavaria-bier lag er tuss. Zweins - ( reacties) Schitterende auto! Het CDA moet meer om de.


Dit was vroeger ook mogelijk op de v. Burgum - (reactie) Acht woningen aan t Hofke aan de Noordersingel gesloopt. Motorrijder in botsing met auto in Burdaard. De motorrijder botste vol in de zijkant van de auto.


De Lauwers is de hele maand juli afgesloten gew. Buitenpost - (reactie) Veel verlichte straten in Buitenpost en dit ongeluk is te zien in Egypte in Buitenpost. W ldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen. Kosten eenmalig: euro excl. Uw vacature hierboven in de lijst?


De Westereen - Inwoners van Dantumadiel kunnen er maar om denken. De PvdA-bank is op toernee.

Ternaard - (reactie ) buurtver de einekoai (ternaard) was vrijdag mei op excurcie in de einekoai. Boornbergum - Wieberen de Jong, spits van het G-voetbalteam van Heerenveense Boys, is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Vooral The Cats en The Buffoons. Noardburgum - en ook onze toppers mogen natuurlijk niet ontbreken op waldkykjes ! Drachten en dorpen in de gemeente fotograferen voor omkriten. Als ik iets bijzonders zie leg ik dat vast en stuur ik het vaak op naar de Drachtster Courant en Breeduit.


En natuurlijk veel waldkykjes voor waldnet. Dus ik heb altijd een cameraatje bij me. Binne-Louw Katsma aan Stichting Overclocked. Geen ervaring met WâldNet?


Als je wilt inloggen, moet je je inschrijven voor een Wâldnet-account. Met dit account krijgt u veel meer mogelijkheden om interactief op WâldNet deel . Dit is zo gebeurd en het isgratis. Maandverband_en_tampons_JPG_klein.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea