Vogelkooi te koop

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Van een oude spiegel tot een smeedijzeren kapstok. En heb je graag voor weinig geld toch een authentiek schilderij aan de muur? Of een apart beeldje in brons?


Deze parkiet kan zingen, fluiten en napraten.

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Wij verkopen verschillende soorten. Te koop bij kleinveeservice. Diverse vogelkooien voor,1euro, per stuk. Zolang ze er nog op staan zijn ze er nog, op mails word niet gereageerd.


Wegens ruimtegebrek te koop. Afmetingen:-59cm breed-38cm… Meer. Prachtige vogelkooien voor binnen, buiten, grote en kleine vogels.

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Onze kooien zijn vervaardigd van uitstekende materialen en zijn voorzien van zitstokken , schommel voerbakjes en schoonmaaklade.


Ondanks bovenstaande zijn ze echt laag geprijsd zodat ze voor iedereen beschikbaar zijn en dat iedereen van onze. Ben je van plan om een vogel als huisdier te nemen? Deze lieve huisdieren verlevendigen de ruimte en zijn vrij eenvoudig te onderhouden. In dit artikel lees je alles wat je moet weten voordat je een vogelkooi en je nieuwe vogel aanschaft. Maat BxHxD : 41x30xcm.


Samen 3Euro Prijs: € 200. Huissen (Gelderland NL). Aantal advertenties op de website: 2. Totaal: berichten geplaatst. Klik op de foto voor een . Nu te koop deze design vogelhuis. De prijs is nu voor maar €2- We hebben nu tijdelijk een totale uitverkoop ! Zie ook onze andere advertenties !

Alles kan bezorgd worden ! Wij bezorgen ook tegen een kleine vergoeding! Grote vogelkooi met een grijze onderbak en zwarte tralies. Dak kan open door een te plaatsen stok. Geschikt voor diverse soorten vogels.


Makkelijk schoon te maken d. Vogelkooi Greta cabrio wit. Nijkerk gld (Gelderland) .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea