Kidkraft poppenhuis kaylee

Het huis is ruim m hoog en telt drie etages en vier unieke kamers met elk een. Het is verdeeld over verdiepingen en elke kamer zoals : keuken , woonkamer, badkamer en de slaapkamers zijn uitgerust met de meest prachtige en rijkelijk ge. Met lift en buitenterras, Inclusief stevige poppenmeubels. Aanbieding bij Sprookjessalon!


Vind kidkraft op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Het Kaylee poppenhuis is een klassiek landhuis, compleet met een hemelbed en een houten schutting. Speelgoed van bekende merken o. Vergelijk de beste shops met speelgoed!


Het poppenhuis is meter, heeft drie verdiepingen en vier unique ruimtes die alle een eigen verhaal vertellen. Tot de interactieve eigenschappen behoord de ingangsdeur die open en dicht kan, een werkende lift en de . Dit huis is met zijn verfijnde charme is geïnspireerd op een landhuis uit het zuiden van Amerika. De interactieve functies bestaan onder meer uit een voordeur die open en dicht kan, .

Jonge meisjes zullen zeker alle leuke details van dit huis mooi vinden, zoals de beweegbare lift en de patio op de derde verdieping. Poppen willen hier nooit meer weg! Eigenschappen: De keukendeur gaat open en . Schattige houten poppenhuis van Kidkraft met verdiepingen en lift. Geen mogelijkheid van cadeaupapier voor dit artikel: levering via UPS ! Limited Kaylee is een prachtig poppenhuis van Kidkraft. Laat je poppenhuis poppen gebruik maken van de lift, de wenteltrap en de verschillende kamers.


Kaylee limited wordt geleverd inclusief meubeltjes. Het huis heeft verdiepingen, waarover meerdere kamers zijn verdeeld. De droomvilla is voorzien van een lift na. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Kidkraft poppenhuizen aanbied.


Kom naar onze website en vind jouw ideale spel. Goede service, snelle levering en uniek spaarsysteem. Afmeting van dit Kidkraft houten poppenhuis is: L81.


Ontdek en bewaar ideeën over Kidkraft dollhouse furniture op Pinterest. Entdecke und sammle Ideen zu Kidkraft puppenhaus auf Pinterest.

Weitere Ideen zu Barbie haus holz, Puppenhaus puppen und Puppenhaus aus holz. Hele mooie poppenhuis voor je barbie poppen. Heel gedetaileerd en mooi afgewerkt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea