Woood kledingkast

De Connect heeft draaideuren. De deuren met een uniek visgraatpatroon, hebben een grof bezaagde afwerking. Een grof bezaagde afwerking wil zeggen dat het hout overdwars is gezaag waardoor de kast een . De deuren van de kast bestaan uit stroken en de uitsparing in het midden van de deuren dient als handvat.


De kledingkast heeft een roede met daarboven een legplank over de breedte van deuren. Deze kast bestaan heeft lockerkast deuren met in het midden een handvat. Onder de deuren bevinden zich laden. Vind woood kledingkast op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Serie Connect is onderling koppelbaar, koppelset bijgesloten. Veelal gratis verzonden! Er is niets zo fijn dan een heerlijke grote kast voor al uw kleding en schoenen.


Nu is het algemeen bekend dat de kledingcollectie vaak meegroeit met de grootte van de kast. In dat geval zit u met de Connect serie kledingkasten goed. Zeker met een uitgebreide garderobe is het belangrijk om een goede kledingkast neer te zetten.


Zo geef je je kleding een mooie plek én geef je de slaapkamer een mooie uitstraling. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Deze stoere kledingkast met lockerdeuren matcht met elke slaapkamer. Je kind kan met deze kledingkast wel even door!


Een handige 2-deurs kledingkast van Woood. Gratis Achteraf Betalen. Bij ons slechts € 4200. Deze kast is gemaakt van massief geborsteld grenen en is gespoten in de kleur steel grey.


Dit artikel wordt als bouwpakket met eenvoudig montage handleiding geleverd. De kast is voorzien van legplanken en een hanggedeelte. Maar ook als opbergkast, bijvoorbeeld in de hal of woonkamer, komt hij goed tot zijn recht.


De kast wordt geleverd met legplanken en een roede (zie foto) en is . Roofvogelsinaktie - woood kledingkast. Nu extra voordelig geprijs bestel online! Kledingkast Dennis Betongrijs kopen?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea