Zuiderster assortiment

Dat is de visie van de ZuiderSter. In onze collecties vind je dan ook meubels in alles soorten en maten, in verschillende stijlen en voor elk budget. En dat alles onder één dak.


Niet alleen in onze vestiging in Capelle aan den IJssel, maar ook op deze woon-webshop. Een groot gedeelte van ons assortiment is inmiddels .

Lekker wonen staat of valt bij een woninginrichting die bij je past. Dus weg met die oude meubels en op naar een nieuw interieur. Bestel in stappen je gordijnen.


Avonds de gordijnen dicht en heerlijk samen op de bank. Maar ook als het buiten nog licht is, kunnen gordijnen , vitrages of andere raamdecoraties sfeer brengen in je huis. Kies bijvoorbeeld een vrolijke print of een contrasterende kleur. Of varieer met verticale lamellen of.


Kom eens langs en ontdek de vele woonwerelden die wij er voor je hebben ingericht.

En natuurlijk altijd betaalbaar. Op dit moment werken wij nog hard aan onze webshop en kunnen je daarom hier nog geen raamdecoratie tonen. Wij nodigen je echter van harte uit om onze winkel te bezoeken, waar je ons volledige assortiment kunt bewonderen . Uitgerust wakker worden kan bij de ZuiderSter voor een uitgeslapen prijs. Wij bieden een assortiment dat zich kan meten met alle bekende merken, maar dan voor een betaalbare prijs. Wil je de overstap maken van gloeilamp naar LED-verlichting?


Denk dan meteen eens aan nieuwe lampen! Want verlichting is dé sfeermaker in huis. Steek daarom je licht op in onze online woonwinkel.


In de beginjaren, in onze kleine showroom aan de Maasboulevard in Rotterdam-Zui bestond het assortiment voornamelijk uit woningtextiel. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Onlangs is de ZuiderSter uitgebreid met een webshop. Deze online woonwinkel van de ZuiderSter biedt gemak en overzicht, zodat je ook vanuit huis kan winkelen.


Uiteraard met dezelfde goede prijs-kwaliteitsverhouding en de vertrouwde service . Volgens de Kamer van Koophandel is dit bedrijf actief in de branche winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

Bij de Kamer van Koophandel staat B. DE ZUIDERSTER - INFORMATIE EN ADRES ROUTEPLANNER. Op de kaart van Capelle aan den ijssel staat aangegeven waar B. Het aanbod van beddenzaken en meubelzaken zoals B. Dankzij samenwerking met o. In de komende maanden zal het assortiment – dankzij andere woonwinkels die via bol. Door de verscheidenheid aan . De Zuider Ster gevestigd is. Wegens gezinsuitbreiding hebben wij een nieuwe bank gekocht.


De bank heeft wel echt een opknapbeurt nodig. Je beschikt over commerciële ervaring op MBO-niveau, hebt affiniteit met computers en beschikt over ruime ervaring in het verkopen van het assortiment op het gebied van wonen, slapen en keukens. Verder heb je het doorzettingsvermogen om op korte termijn kennis van ons assortiment te verkrijgen en ben je in staat om .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea