Spiegelkast 120 cm

Bezoek ook onze showrooms voor een uitstekende service. Bestel hier uw spiegelkast ! Met indirecte onderverlichting en opbouw LED verlichtingsbalk. Blinq Long beach spiegelkast cm.


Badkamerspiegelkast van 120cm breed. De deuren zijn zo ontworpen dat het LED licht door de deuren heen kan schijnen.

Spiegelkast heeft dubbelzijdig gespiegelde deuren. Dit geeft een zeer stijlvolle uitstraling. Prachtig in de design badkamer.


De LED verlichting in de kast wordt via een bewegingssensor automatisch . Daarnaast is deze spiegelkast in mat wit uitgevoerd. Uw badkamer compleet maken? Combineer deze Differnz spiegelkast. Bekijk ook de andere producten van SPHINX.


Handig om uw spullen in kwijt te kunnen.

Naar het vergelijk Vergelijken. Deze antraciet spiegelkast van The Collection uit de Shallow serie heeft softclose deuren. Alle artikelen uit de Shallow serie zijn apart verkrijgbaar. Een spiegelkast maakt elke badkamer af. Je bestelt een spiegelkast eenvoudig via onze website.


Zeer praktisch voor extra opbergruimte. Wij hebben vele topmerken voor scherpe prijzen en geven je ook nog een goed advies! Assortiment badkamerspiegels, wandspiegels en spiegelkasten in verschillende formaten en stijlen. Nu ook online te bestellen.


Tegelensanitairmagazijn. We brengen je product zo snel mogelijk bij je thuis. Hele mooie degelijk spiegelkast. Met geintegreerde verlichting van achter de spiegel.


In de kast is een wand contact doos aanwezig. Deze is voorzien van een schakelaar en stekker aansluting. De spiegel is 120cm breed. De korpus van de spiegelkast is in verschillende kleuren leverbaar: - Hoogglans wit. Materiaal grepen, Metaal.


Inclusief bevestigingsmateriaal, Ja.

Sphinx 3xs open spiegelkast 120cm wit. Bij ons heeft u de keuze uit spiegelkasten met schuif- of scharnierdeuren. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hoe u uw spiegelkast dus ook wilt hebben, bij .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea