Kitchen suite genk

Door onze persoonlijke begeleiding en ervaring, samen goed voor meer dan jaar, is het voor ons eenvoudig om u doorheen het gigantische aanbod in de markt te loodsen. Vader en zoon die zich met volle overgave inzetten om van uw keuken droom een DROOMKEUKEN te maken. Ons motto is: groot zijn in details. Op deze manier kunnen wij, in overleg met u, de perfecte keuken realiseren.


De winkel behoort tot de categorie Keukens. Thuiskomen in uw keuken.

Deze winkel is geplaatst in de categorie Keukens. Ben je op zoek naar een betaalbare keuken voorzien van alle comfort? Kom dan zeker langs in onze vernieuwde keukenstudio op de Hasseltweg 1in Genk.


Bekijk hier de informatiepagina. Klik hier voor de informatiepagina. Genk Ixina keukens Ixina keukens. Ce magasin se trouve dans la catégorie Cuisines.


This Pin was discovered by Daniel De Clerck.

Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Ontdek alle winkels, openingsuren, adressen en advertenties dicht bij u in België , in Brussel en elders. Alle klanten die tussen april en mei een nieuwe keuken kochten, maakten kans op een volledige terugbetaling. AEG, Kasten, Keukens op maat, Design keukens, Keukenmeubelen, Dampkappen. Kitchen - Suite verhuist naar enkele panden verder, van Hasseltweg 1naar Hasseltweg 1in Genk.


In deze moderne showroom bieden we u een ruim aanbod aan cottage, design . De hele maand januari zijn onze keukens aan vorstelijke keukencondities met speciale voorwaarden op toonzaalmodellen! Voor welk model zou jij kiezen? Hebben jullie heerlijk gezondigd ? Kitchen-Suite is een familiebedrijf met meer dan jaar ervaring in de keukenbranche. Inter-logo Inter systems keukens.


Wij volgen voor u de al. Wat een stralende gezichten in onze showroom! Heel de maand januari zijn onze keukens aan vorstelijke keukencondities.


Kitchen Suite maakt deze koopjesperiode royaler dan ooit!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea