Plakfolie vintage

Bestel nu voordelig je plakfolie online. Vandaag folie bestellen = Morgen in huis. Dit zelfklevende folie is toepasbaar op alle gladde en vetvrije objecten. Het plakplastic heeft een breedte van 45cm.


De lengte mag je zelf kiezen. Deze kan variëren van 50cm tot een hele rol kleeffolie van 15m.

Toepasbaar op gladde en vetvrije ondergrond - Standaard breedte: 45 . Rol plakfolie van meter met vintage print van fruit. Het gaat hier om een b- keus product: de rol is een keer op de grond gevallen en hierdoor heeft deze aan de onderkant een beschadiging die je circa elke 10cm weer terug ziet. Op foto zie je de beschadiging.


Vind je dit geen probleem? Pak dan maar liefst euro . Heeft u net een prachtig tafelkleed uitgezocht? Dan kunt u met plakplastic uw interieur verder een positieve boost geven, zonder dat het veel hoeft te kosten.


Goedkoopste van NL in plakfolie , zelfklevend folie en plakplastic!

Prijzen al vanaf € 7 razendsnel in huis! Op zoek naarhip plakfolie om kastjes, muren of tafeltjes mee te decoreren? Maar ook zeker geschikt voor leuke en creatieve oplossingen. Plakplastic vintage bloem. Vintage plakplastic, prijs €5.


Variërend van leuke kindermotieven met figuurtjes of leuke dots, gekleurde ruitjes of patchwork tot natuurlijke materialen zoals realistische gras,steen of bladmotief. Maar ook bakstenen, oud hollandsche tegels, tijgermotieven bloemen en tegels zijn verkrijgbaar in . Nieuw op rol, echt oud plakplastic voor het pimpen van kleine meubeltjes of woonaccessoires, of bijvoorbeeld in je retro caravan. Geometrisch motief met cirkels in bruintinten.


Oud kinder-spijlenstoeltje. Leuk, rugleuning beplakt met echt Frans vintage plakfolie , met bloemetjes en vogels. Deze behandeling kun je eenvoudig herhalen, evt. Fair enough, heel warm word je waarschijnlijk niet van dit interieur.


Maar inspiratie krijg je hopelijk wel, want dit is een super alternatief als je niet met een kwast en roller aan de slag wilt. De eigenaar van deze caravan gebruikte plakfolie om het interieur op te knappen. Wanneer je plakfolie koopt, is er altijd . Funky Friday: retro wonen is hip and happening.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea