Bks sloten

BKS is een van de meest bekende producent van (paniek) sloten , sluitsystemen en deurdrangers. De sluitsystemen van BKS bieden voor iedereen comfortabele en duurzame oplossing dankzij mechanische, mechatronische of elektronische cilinders. Slot voor profielcilinder.


Verdere mogelijkheden (op aanvraag). Uitvoering: mm, brandvertragend.

Zorgt voor de noodzakelijke rust bij het sluiten van de deur. Vooral zeer belangrijk bij toepassing in deurprofielen. Stabiele uitvoering met kleine achter- doornmaat van mm, past in alle uitsparingen van de bekende BKS.


Of het nu om houten, stalen, aluminium, kunststof- of glazen deuren gaat: in het uitgebreide BKS -programma vindt u beslist het juiste insteekslot. Als marktleider op het terrein van panieksloten voor vluchtdeuren bieden wij u natuurlijk een grote keuze. Dat geldt voor sloten en toebehoren voor. Producten van Bks koopt u eenvoudig en snel op Bouwshoponline.


Bezoek onze site voor de beste deals voor producten van Bks.

Koop of Verkoop cilinderslot bks op Marktplaats. Onze beoordelingen: BKS sleutel BK15. Sleutel en cilinder sloten van BKS janus zijn van de hoogste kwaliteit als cilinder slot eenvoudig en snel kiezen en bestellen. Ontdek ons ruime aanbod van Sluitplaten (los). Deze klopsleutel voor de sloten van BKS is nu verkrijgbaar voor maar per stuk.


Open procent van de sloten van BKS met deze klopsleutel. Cilinder sloten , mechanische cilinder sloten van het merk BKS. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Onze slotenmakers zijn vaak binnen minuten aanwezig Vaak binnen minuten aanwezig. Zowel het insteekslot als de cilinder zijn eenvoudig te plaatsen in bestaande deuren.


De cilinder past op alle deuren met een profielcilinder. Automatische blokkering. Mocht er meerdere malen geprobeerd worden om een . Wij zijn erkend slotenspecialist en plaatsen bks sloten volgens de NEN norm.


Dat geeft u 1 zekerheid dat er goed gemonteerd is en bent u verzekerd van fabrieksgarantie. BKS cilinders bijbestellen.

Bestel op de normale manier de door u gewenste cilinder(s) en kies hier voor gelijksluitend. Deze moet u per cilinder 1x bestellen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea