Commandant nr 4

Commandant Cleaner is het topprodukt uit de produktlijn. Geeft doffe lakken nieuwe glans. Speciaal geproduceerd voor machinaal gebruik. Geschikt voor alle soorten lak. Voor doffe lak en krassen.

Hallo, De fraaie uniblauwe lak van mijn Golf begint weer te verweren. Eerder had ik al eens commandant gebruikt, en dat werkte best redelijk. Wel lastig te verwerken. De zijpanelen en het dak glimmen nog redelijk, de motorkap is behoorlijk verweerd. Bij PoetsTotaal omarmen we deze . Niet gebruiken op nieuwe of goed onderhouden, nog glanzende.


Gebruik daarvoor Brilliant polish no : of Quick polish no: 2. Gebruiksaanwijzing: De auto wassen en laten drogen.

De reiniger met een inhoud van 5milliliter verzorgt naast het reinigen de doffe lakken van een nieuwe glans. UV-licht en zure regen actief opnieuw gaat doen glanzen. Zo als de titel als zegt. Heeft iemand ervaring met commandant cleaner ? Wil het gaan gebruiken tegen kleine krasjes op mijn staart kappen. Dit komt door het gebruik van een bagage netje.


Of heeft iemand nog super alternatieven? Doel is , krasjes verminderen, dofheid verminderen en laten glimmen. COMMANDANT FIJN POLISHING 1KG.


Is uitermate geschikt om verweerde lak te reinigen en nieuwe glas te geven. Bevat een efficient slijpmiddel, waardoor ook krassen effectief verwijderd kunnen kunnen worden. Ook geschikt voor ( verouderde) metallic lakken. Hij geeft doffe lakken een.


Het verwijdert spuitnevel en andere hardnekkige vervuiling van de lak. Valma commandant cleaner nr. De levertijd van dit product .

Met gewone was (vloeibaar of vast) ga je deze krasjes hoogstwarschijnlijk niet wegkrijgen, die moet je er waarschijnlijk uit (laten) polijsten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea