Kleine wastafel toilet

Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Een fontein is klein van stuk, maar onmisbaar in een moderne toiletruimte. Met zijn praktische kleine maat kan deze makkelijk in een hoekje worden geplaatst.


Ze zijn meestal klein van stuk , maar ze hebben een groots effect.

Je handen wassen is namelijk de meest doelmatige wijze om bacteriën tegen te gaan. Het fonteintype bepaalt de sfeer in deze . Zoals wc fonteintjes of een wastafel toilet. Bekijk ons aanbod toilet fonteinen! Wc fonteinen zijn kleine wastafels , die perfect in kleinere ruimtes zoals bijvoorbeeld het toilet geplaatst kunnen worden. In de toiletruimte is er vaak weinig ruimte.


Toch is het fijn om je handen te kunnen wassen na gebruik van het toilet. Daarom is een wc fontein met haar kleine afmetingen ideaal.

Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop fontein op Marktplaats. Heeft u weinig ruimte voor een fonteintje in uw toilet en wilt u niet inboeten op design? Vind wc fontein op Marktplaats. Dan is een betonnen toiletfontein precies wat u zoekt.


Wij leveren handgemaakte kleine toiletfonteinen van beton. Onze wasbakken zijn ideaal voor gebruik in uw badkamer of toilet. Zo kunnen de handen direct gewassen worden. Bij KARWEI vind je allerlei fonteinsets. Fonteintjes voor het toilet.


De fonteintjes zijn natuurlijk geschikt voor het toilet , aangezien dat de kleinere sanitaire ruimte is, waar u niet de mogelijkheid heeft om een volledige wastafel te plaatsen. Het is in principe een kleine wastafel , aangezien deze een wasbak combineert met een kraantje. Indien u de stijl graag zoveel . Dankzij een fontein kun je direct na een toiletbezoek je handen wassen en verlaat je het toilet met een fris gevoel. Wil jij jouw toiletruimte van een stijlvolle en praktische fontein voorzien?


Dan ben je bij Sanidirect aan het juiste adres!

Afmetingen : 4x 4x 4mm.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea