Glazen potjes action

Bekijk online het product Glazen voorraadpotjes stuks. Bekijk dit product en meer Glas- en aardewerk-producten op Action. Ik heb het over de mini weckpotjes die je hieronder op de foto ziet.


Maar wat kun je er eigenlijk mee? Ik bedacht drie verschillende dingen die je kan doen met deze schattige weckpotjes van de Action !

Dit is hoe de verpakking eruit ziet. Kruidenpotje Kwijt Veel te lang zoeken naar het benodigde potje Kruiden overal Bij mij is het altijd een zootje geweest met al die potjes. Na verloop van tijd probeerde ik weer een andere oplossing voor het probleem te vnden maar het bleek uiteindelijk toch weer niet zo handig. De Kruidenpotjes houders . Vind glazen voorraadpot op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Heb gekeken bij de Action hier in de buurt, maar het enige potje dat onder de euro bleef was nog geen cm.

Briefje mee aan kinderen met de vraag voor glazen potjes , mochten er te veel te groot komen kunnen ze alsnog in de glasbak. Een trend op dit moment is om (oude) decoratie te versieren met muurvuller of tegellijm van de Action. Ik kwam deze mooie glazen potten tegen bij Action , de deksels met het hartje zijn in lieve pasteltintjes. Een oude update gewoon maar even in een nieuwe pot stoppen. Zoek je een leuk cadeautje , geeft eens een TAART IN POT.


Origineel en ook nog heel erg lekker. Je kan aan de pot zelf even . De oorspronkelijk aanbieding, in de categorie voorraadpot bij winkel Action , die u zocht is verlopen. Bekijk actuele aanbiedingen in de categorie voorraadpotten. Bekijk actuele folder aanbiedingen bij de Action winkels. Zoek naar of meer actuele aanbiedingen met het woord glazen Zoek naar of meer . Blokker heeft een ruime keuze aan voorraadpotten.


Deze potten zijn eigenlijk hartstikke zonde om weg te gooien maar wat moet je er dan mee doen? Met deze techniek maak je van die saaie ogende glazen potjes prachtige sierpotten met een antieke look! Bekijk de foto van supernon met als titel Creatief kadootje: lege potjes van pindakaas, jam, chocopasta e.

Alles op een plateau van de Action en bloemetjes uit eigen tuin. IKEA - KORKEN, Voorraadpot met deksel, De pot heeft een aromadichte deksel, perfect voor het conserveren van je eigengemaakte jam en gelei. Als je voedsel in een pot met aromadichte deksel bewaart, blijft het langer goed en hoef je minder eten weg te gooien. De glazen pot is vaatwasserbestendig.


Ik ging op zoek naar de mooiste woondecoratie, bewerkt met muurvuller Action en deco verf. Pak je voorwerp en smeren maar zo uit het potje muurvuller Action. Ik weet niet of muurvuller goed hecht op glas, maar je kunt het proberen door de glazen voet eerst in de (Annie Sloan) verf te zetten.


Vernis had ik nog (gekocht bij Pipoos maar waarschijnlijk ook verkrijgbaar bij Action of een bouwmarkt).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea