Houtzagerij geersdijk restaurant

Menu restaurant De Houtzagerij. Combineer het bos met een ongedwongen hapje of drankje. OPGELET: Wij zijn er even tussen uit van januari tot februari. Op februari vanaf 12u staan we weer paraat!


Restaurant de houtzagerij Geersdijk op Telefoonboek.

Een lik verf op de kozijnen en een nieuw terras en daarmee is het . Uitspanning de Houtzaagwerf in Kortgene. Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Heerlijk gegeten, heerlijke wijn en echt een fijne ambiance.


Iedereen moet hier een keer gegeten hebben! Het eten, prijs kwaliteit, het servies, de service van . Het restaurant zit in het voormalige woonhuis wat compleet is verbouwd. De buitenkant is wit en begroeid met klimplanten.

De kozijnen en de rest van het houtwerk zijn knalblauw geschilderd. Op de tafels ligt geen menukaart. Wat voor lekkers je vandaag eet staat allemaal op de krijtborden . Een verstopt Noord-Bevelands pareltje!


Klinkt de naam je bekend? Dit keer runt ze samen met vriend Chris Lenaerts het restaurant. De familiekamers zijn ideaal om te logeren met jonge kinderen. Maria Wesdorp is terug van weggeweest. In combinatie met het restaurant is het een perfecte plek voor een reünie met vrienden of familie.


Authentieke Belgische keuken op uw bord. Wij denken graag met u mee! Steigerhouten meubels op maat? Wij maken het precies zoals u dat wenst! Ook voor een complete ( restaurant )inrichting.


Bent u bij ons aan het juiste adres! We bleven er het liefst de hele dag zitten. Had a coffee, a tasty carrotcake at a lovely wonderfull spot, felt like being in France or Italy, just around the corner.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea