Fonteinonderkast

U heeft al een losse fontein maar wilt er een onderkast voor? Bestel deze eenvoudig op Sanitairwinkel. Grote keuze en deskundig advies. Tiger Items fonteinonderkast Grijs.


Onderdeel van het Items totaalconcept, dat verder bestaat uit. Denk bijvoorbeeld aan je voorraad wc-papier of het opbergen van je handdoekjes die je gebruikt voor bij je fonteinwastafel.

Alle fonteinonderkasten worden onder je . Maxshopping biedt ook kleine kraantjes aan voor in het toilet. Fonteinonderkasten kopen? Kranen zonder poespas voor op de wastafel. Handig na toiletbezoek, prettig en hygiënisch om even je handen te kunnen wassen in het toilet.


Voor een fonteinkraan in je badkamer hebben we speciale meubels ontwikkel de zogenaamde fonteinonderkast. Snelle levering, goede service! Veel verschillende variaties fontein onderkasten.


Online voordelig te bestellen bij Sanitairkamer.

Diverse kleuren en afmetingen beschikbaar. Nieuw uit doos een fonteinmeubel kleur hoogglans wit. Cm incl bevestigingsmateriaal en een uitneembaar schapje. Ben je op zoek naar een mooie fonteinonderkast ? Slim, je geniet dan van extra opbergruimte in je toilet of badkamer.


Een fonteinonderkast is namelijk de ideale plek voor bijvoorbeeld schone handdoeken of een voorraad toiletpapier. Saniweb biedt uiteenlopende fonteinonderkasten aan tegen de laagste prijs. Wij hebben vele topmerken voor scherpe prijzen en geven je ook nog een goed advies!


Sphinx Serie 4NEW fonteinonderkast voor fontein. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Op zoek naar een toiletmeubel? Bij Praxis vind je diverse fonteinmeubels in ons assortiment.


Zo vind je altijd het geschikte toiletmeubel in jouw stijl. Aantal deuren rechtsdraaien 1. Finish oppervlakte corpus, Mat. Houtcertificaat fabrikant, FSC. Inclusief handgrepen, Ja.


Het fonteinkastje van de meubelserie Items is uitgevoerd in wit hoogglans, en is ook verkrijgbaar in grijs eiken en milano eiken.

Links- of rechts kraanplateau. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: ​. De fonteinonderkast van de meubelserie Frames heeft een breedte van 40cm en is uitgevoerd in ivoor, rustiek eiken of licht eiken. Tevens voorzien van een slowclose deur. De deurtjes van de kast zijn zowel links als rechts te monteren. Bekijk ons uitgebreide assortiment badkamer meubels en bestel direct online.


Of laat je in onze winkels inspireren voor je badkamer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea