Polylac leek

Curator Wim Entzinger (PlasBossinade) mag nog . Polylac is overgenomen door een investeerder. Het insolventienummer is F. Voor uitgebreide informatie over dit faillissement, ga naar FaillissementsDossier. Als curator is aangesteld mr.


Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen.

Neem hiervoor contact op met d. Categorieën (1): Overig meer. Vervaardiging van platen, folie, buizen en profielen van kunststof. Klik hier voor meer informatie! Leek is failliet verklaard.


De meest volledige site met ruim 66. Bedrijven vereniging leek. Samenwerken met bedrijven uit jouw regio?

INVENTARISATIERAPPORT in totaal op een bedrag van: €. Alle in dit rapport vermelde bedragen zijn in Euro en exclusief BTW. Aldus gedaan naar beste kennis en wetenschap om te dienen waar zulks nodig is. TERUG NAAR DE RESULTATEN. Wij hebben hieronder een selectie voor u gemaakt met vergelijkbare bedrijven. Niet gevonden wat u zocht?


Soort inschrijving: Hoofdvestiging. Bewerk dan deze gegevens. Probeer dan Groningenonderneemt gratis uit, klik op lid worden. Een kunststof industrie . Dit artikel is niet langer beschikbaar.


Bezoek onze voor meer regionaal bedrijfsnieuws. Meer informatie om een verwijzing aan te . At Monday: de nieuwe Nederlandse LinkedIn voor de arbeidsmarkt. Boorsma Marlan wastafel badkamer massief, . Zoek een bedrijf via de online bedrijvengids van Mijnbedrijvengids.


Sales manager Europe bij Marlan BV. De vorige eigenaar claimt de schade van het bankroet bij de NAM.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea