Badkamermeubel met betonnen wastafel

Denk dan vooral eens aan en betonnen wastafel ! Een betonnen wastafel is namelijk oerdegelijk en past perfect in een designbadkamer of -keuken. Bovendien is er ontzettend veel mogelijk wat. Koop of Verkoop beton wasbak op Marktplaats.


Een strakke badkamer met wastafels van beton.

Wilt u een strakke, sobere uitstraling in uw badkamer ? Denkt u dan eens aan een wastafel van beton. RestyleXL maakt badkamermeubels van oud hout, gecombineerd met een betonnen wasbak. Zo geeft u uw badkamer de perfecte . Doe inspiratie op en maak hem zelf. Stoer massief betonnen badmeubel.


Wastafel van beton (onzichtbare bevestiging), voor u op maat gemaakt.

Wasbak met betonnen staanders en schap van steigerhout. Samen met een betonnen wastafel , een uniek meubelstuk. In het wastafelprogramma van Thebalux kon er gekozen worden voor de materialen mineraalmarmer, keramiek, glas en keratop. Vanaf heden is beton ook leverbaar!


De bekende lichtgrijze betonkleur is prachtig te combineren met . Badkamermeubel Alke - Push open - Duration: 0:24. In deze aflevering zie je hoe een badkamermeubel kunt maken door beton te storten. Badmeubel Cassetto 100x40x62. Dit meubel is zowel in eiken als in steigerhout te maken. Het meubel heeft een push open systeem wat betekent dat wanneer je tegen de lade drukt deze open zal gaan.


Dit badkamer meubel heeft een diepe betonlook wasbak. Rondom het meubel is een . Grijp nu uw kans en ga voor een betonnen wastafel naar onze website, waar u alle nodige informatie vindt. Voor een compleet beeld van wat er allemaal mogelijk is, nodigen wij u graag uit voor een . Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!

Miranda gaat een wastafelmeubel maken. Het blad en de staanders worden van beton , de deurtjes . We bieden de mogelijkheid om een wastafelblad van beton cire passend bij je badkamermeubel te maken. De wastafel is relatief licht in gewicht en zorgvuldig afgewerkt met extra matte lak waardoor het beton effect beschermd en optimaal blijft.


Betonnen wastafel op maat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea