Haccp dieptereiniging

Onze jarenlange ervaring en dienstverlening op het gebied van grootkeukenhygiëne en specialistische reiniging kan een belangrijke aanvulling vormen op uw HACCP -plan. Dieptereiniging optimaliseert de hygiëne, voorkomt ongedierte en verhoogt de brandveiligheid. Door het intensieve gebruik van de apparatuur is goed hygiënisch onderhoud van groot belang.


Om dit te realiseren voeren de specialisten van Rentokil Hygiene dieptereiniging uit.

Tevens kunnen wij u voorzien van allerlei materialen zoals branddekens, kranen, fonteinen en .

Bij professioneel gebruik van keukens moet aan HACCP -eisen worden voldaan. Dit doen we in aanvulling op uw HACCP -plan. Consequent uitvoeren van dagelijkse schoonmaak-werkzaamheden is op termijn onvoldoende. Hygiëne is immers nergens zo belangrijk.


Vuil nestelt zich namelijk ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Wat mag je binnen de Horeca verwachten, naar HACCP norm, van een dieptereiniging van de keuken? Kitnaden rondom friteuses, bakplaten en . Aanvullend op de dagelijkse reiniging is een periodieke dieptereiniging dus noodzakelijk.

Wij raden professionele keukens aan om eenmaal per jaar een dieptereiniging uit te laten voeren. Wij werken conform de wet- en regelgeving ten aanzien van hygiëne, voedselveiligheid ( HACCP ) en brandveiligheid. Hierbij is een kans op toename van ongedierte en een afnamen van de vereiste hygiëne voorschriften opgesteld volgens de HACCP norm. Grootkeukens die een dieptereiniging ondergaan blijven schoner en voor de reguliere schoonmaak makkelijker behandelbaar. De nieuwe Voedsel- en Waren Autoriteit (nVWA) controleert de naleving hiervan.


Clean Expert kan met haar expertise op het gebied van dieptereiniging van grootkeukens u verder op weg helpen. Hieronder nog wat informatieve . Bedrijven die regels met betrekking tot HACCP en hygiëne niet nakomen worden vervolgd. Multi Project Services BV is gespecialiseerd in de periodieke dieptereiniging van sanitair.


Onder een dieptereiniging wordt verstaan het zich ontdoen van opgebouwde, niet altijd. Middels een op maat gemaakte overeenkomst zorgen wij ervoor dat uw sanitaire ruimtes hygiënisch, fris en in technisch optimale staat blijven. Keukenapparatuur wordt dan gedemonteer gereinigd en weer gemonteerd (indien nodig wordt gedesinfecteerd).

Deze training is een goede aanvulling op uw HACCP -plan. Verplichting van een diepte reiniging , bij de Veneca wordt een verplichting aangegeven in artikel van de algemene voorwaarden. Waarom dieptereiniging in een keuken? Gezonder werk- en leefklimaat te creëren door een optimale hygiëne.


Goede aanvulling op het HACCP -plan.

Eventuele aansluitingen worden gecontroleerd. Hier kunt u meer lezen over de HACCP richtlijnen. Neem gerust contact met ons op. Voordelen dieptereiniging grootkeuken. Verhoging brandveiligheid.


Productiever keukenpersoneel. Een smetteloze keuken is niet overal vanzelfsprekend. Langere levensduur van de dagelijkse schoonmaak. Uw sanitair of keuken hygiënisch schoon volgens HACCP normen.


Met onze jarenlange ervaring in dienstverlening op het gebied van grootkeukenhygiëne kunnen wij een belangrijke aanvulling vormen op uw HACCP -plan. BC Schoonmaakdiensten heeft hiervoor de juiste kennis in huis en kan naast het reguliere schoonmaakonderhoud van uw sanitair en keuken ook een dieptereiniging uitvoeren. Waar nodig desinfecteren we onderdelen en werkvlakken én vervangen we kitnaden. Samen stellen we een maatwerk behandelplan op met daarin duidelijke afspraken over wat te reinigen en wat te vervangen. De dieptereiniging sluit volledig aan op de HACCP normeringen en procedures.


Wanneer de dieptereiniging is uitgevoerd ontvangt u van . U ontvangt een bewijs van oplevering voor een 1 hygiënisch . Naderhand vindt er een kwaliteitsinspectie plaats. Bij deze intensieve schoonmaak demonteren we apparatuur en losse componenten en maken we alles schoon conform de Haccp -normen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea