Werktafel rvs

Zakelijke goederen kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Nieuwe en tweedehands zakelijke goederen vind je op Marktplaats. Vind werktafel rvs op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. U kunt gemakkelijk en hygiënisch werken in uw horecagelegenheid met een werkbank gefabriceerd uit RVS , bekijk en bestel direct via de webshop!


Hoge kwaliteit en makkelijk schoon te houden.

Zonder werktafel , geen overheerlijke gerechten! Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! RVS Werkbanken koop je eenvoudig online bij bol. Het goedkoopste keuken rvs van Nederland koop je eenvoudig en snel bij Horeca world. Gratis verzending en leveringen binnen - uur.


Twee stuks ter beschikking met lichte sporen van gebruik. Prijs per stuk Met een extra tussenschap op 55cm hoogte. Beweegbare Inox werktafel met Bain marie en verwarmingskast.


GRATIS levering vanaf 8€ excl.

Ze zijn stevig, eenvoudig schoon te maken en voldoen aan de HACCP eisen. Wij maken ze ook in de door u gewenste . Maar worden tegenwoordig ook gebruikt in werkplaatsen, laboratoriums, magazijnen en fabriekshallen en productie bedrijven. Een roestvrijs stalen kast is hygiënisch en eenvoudig schoon te . Verhuur, Partytenten verhuur, loungemeubilair verhuur, verhuur regio oss, verhuur regio den bosch, verhuur regio Nijmegen. Bij Gastrosteel koopt u snel en voordelig rvs werktafels en werkbladen. Wij bieden werktafels , werkbladen, woktafels gesloten werktafels , in hoogte verstelbare werktafels en polyethyleen werktafels in diverse breedte en dieptematen aan.


U kunt de tafels uitvoeren met diverse opties zoals een opstaande ran zwenkwielen, . Staat uw gewenste maat er niet . Bij ons kiest u voor kwaliteit en een scherpe prijs. Degelijke, in 1 RVS , uitgevoerde werktafel die speciaal gemaakt is om een weegschaal in de mengruimte te plaatsen. De werktafel is 6mm breed en zeer stabiel dankzij het robuuste onderstel.


Als optie is de tafel uit te breiden met een achterwand. Omdat de tafel van RVS is, is deze uitstekend schoon te houden en. Het onderstel van deze tafel is inklapbaar. Er zijn nog geen reviews voor dit product. RVS werktafel online kopen bij HorecaRama.


U moet ingelogd zijn om een review te plaatsen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea