Koelkast beplakken met folie

Plak het folie op je muur, op de koelkast , of op een kastdeurtje in de kinderkamer of keuken. Of plak het aan de wand en decoreer het vervolgens met een lijst, zodat je een soort krijtbord schilderij hebt! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.


Zelf uw eigen keuken of badkamermeubel wrappen is heel eenvoudig met onze wrapfolie.

Veel maten, goedkoop en snel in huis. Of wilt u graag alleen uw koelkast aanpakken? Wij wrappen uw koelkast volledig naar wens!


Uw koelkast wordt ingepakt met speciale hoogglans of matte folie die direct een compleet ander uiterlijk geeft aan uw keuken. Zeer gemakkelijk schoon te houden en een koelkast die direct opgepimpt is. Ook voor de koelkasten.


Ik heb een roestvrij stalen koelkast die net naast het fornuis staat. Deze zijn best lastig schoon te houden en te krijgen.

Ik vindt de nieuwe zilverkleurige koelkasten namelijk erg mooi, maar ook aan de prijs! Aangezien mijn koelkast nog prima functioneert, maar wel wit is, zou ik hem graag in een nieuw jasje steken! Zijn er anders misschien ervaringen met plakfolie of iets dergelijks? Verfen is geen optie dus ik zit er aan te denken om de deurtjes van de keukenkasten te beplakken met een goed dekkende effen matkleur folie. Wie heeft hier ervaring mee?


Alleen zullen de deuren van vaatwasser, koelkast , vriezer wel wat duurder zijn. Maar ik ga dit zeker bekijken, het is . U vindt hier alle soorten plakfolie : statische raamfolie , zonwerende folie en decoratiefolie. Check nu plakplastic bij GAMMA.


Ik krijg morgen een koelkast van ieman een saaie witte, en die wil ik. Je kunt hem ook beplakken met verschillende kleuren plakfolie. Ik had vroeger een koelkast met een schotse . Ontvetten, schuren, nogmaals ontvetten en verven.


Koelkast schilderen, doe je net als elk ander schilderwerk. De handgrepen, kun je er ook op vastschroeven, met een paar parkers. Hier een voorbeel van een koelkast , die . Op de Motifo website kan je voor Australische dollar en pakketje kopen met allemaal magneetjes en patroontjes.

Wat ik zelf zou proberen, is plakplastiek kopen in verschillende kleuren, allemaal in vierkantjes knippen en dan het patroon op de koelkast plakken. Plakplastiek of kleeffolie. Uiteraard is deze folie ook geschikt voor het beplakken of wrappen van welk voorwerp dan ook, zoals tafelbladen, interieurdelen, de koelkast of zelf je toiletpot.


Wil je dus speciale items beplakken en zoek je folie met een bepaalde print of in een bepaald thema? Dan is de kans vrij groot dat je hier het plakplastic. Gebruik bijvoorbeeld Aslan hoogglans folie voor op de deuren van je keukenkastjes, de koelkast deur en de vriezer.


Buitendeur inbouw koelkast opnieuw met folie beplakken. Je zult verrast zijn door het resultaat. Type klus: Reparatie witgoed. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman.


Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Van bestelbus tot kampeerauto! Wij kunnen ook jouw logo gespiegeld afdrukken: ideaal voor bedrijven! Heeft u net een prachtig tafelkleed uitgezocht?


Dan kunt u met plakplastic uw interieur verder een positieve boost geven, zonder dat het veel hoeft te kosten. Plakfolie is ideaal om bijvoorbeeld keukenkastjes of andere meubelstukken te beplakken , maar wordt ook gebruikt op laptops, koelkasten , muren en nog veel meer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea