Brabantia keukengerei profile

Niet alleen erg prettig om mee te werken, maar bovendien ook nog eens prettig om naar te kijken. Hittebestendig (max. 280°C) en flexibel. Door ronde vorm zeer geschikt voor gebruik in roerbakpannen en wadjans. Gemaakt van duurzaam roestvrij staal en hoogwaardig siliconen kunststof.


Met ophangoog voor makkelijk opbergen. Vaatwasmachine bestendig.

Geen aardappel ontkomt aan de pureerkracht van de pureestamper… Meer. Voor 23:uur bestel morgen in huis. Al die mooie Profile keukenhulpen mogen best gezien worden! Brabantia Profile Ophangrek.


Je hebt altijd alle keukenhulpjes binnen handbereik als ze een plaatsje kri. Ook zo moe van geopende blikken met scherpe randen of bramen? Met deze blikopener maak je elk blik braamloos en vrijwel zonder moeite op.


Dit zie je terug in de keuze voor bijvoorbeeld de materialen.

Hun accessoires zijn onmisbaar in elke keuken. Gratis bezorging vanaf 20. Keurig lepelrek van brabantia ( profile ). De set bevat de volgende stuks. Gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig. Een bijpassend ophangrek is . Coolblue: alles voor een glimlach.


Vaker gebruikt: garde, dunschiller. De andere zijn zo goed als nooit gebruikt. Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Onderaan vind je meer promoties over Overige keukengerei of van Blokker. Tevens te gebruiken voor peren en ananassen.


Dus zeer geschikt voor gebruik in anti-aanbak pannen. Met handige vergrendeling voor compact opbergen. Actuele status: op voorraad.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea