Pronk ergo webshop

Antislipoplossingen (8). Transferhulpmiddelen (72). Geen producten in je winkelmand. De Pronk ergo webshop biedt diverse wand- en muurbeugels van de merken Etac en Linido aan.


De Comfort Seat Start is het perfecte instapmodel op het gebied van douchetoiletten tegen een zeer scherpe prijs.

Deze bidetdouche is standaard uitgerust met bidetfunctie, Lady douche, instelbare watertemperatuur en een verwarmde zitting. Dit instapmodel beschikt niet over een föhnfunctie. Daarnaast kunt u terecht voor handige accessoires voor uw rollator. Pronk ergo is al bijna jaar leverancier van actief verrijdbare tilliften, passief verrijdbare tilliften, plafondtilliften en sta-tafels. Alle tilliften zijn van topmerken als Etac, Human Care en Molift, waardoor u bent verzekerd van een tilliftoplossing van hoge kwaliteit.


Het tillen en verplaatsen van personen kan . U kunt bij ons terecht voor plafondtilliften, aangepast(e) keukens, sanitair en meubilair. Plafondtilliften (ook wel plafondliften genoemd) zijn speciaal ontwikkeld voor transfers vanuit een be toilet, stoel of rolstoel.

De plafondtillift biedt particulieren voordelig en eenvoudig hulp bij alle situaties waarbij het tillen en verplaatsen van personen lichamelijke belasting geeft. Welkom op de Pronk ergo Webshop. Hier treft u een uitgebreid assortiment aan van producten en diensten op het gebied van aangepast sanitair, aangepaste keukens, aangepast meubilair en tilliften. Klik op de knop WEBSHOP in het linkermenu voor een overzicht van onze producten. Tegenwoordig is een webshop niet meer weg te denken.


Gemakkelijk thuis zoeken naar een geschikt product en deze dan ook op eenvoudige wijze bestellen. Helaas was dit tot voor kort niet mogelijk bij Pronk ergo, maar dat is sinds deze maand veranderd. Pronk Ergo heeft sinds kort ook een eigen webshop. Hier kunt u alle producten bestellen die verkrijgbaar zijn bij Pronk, en betalen met Ideal of Paypal. De levertijd is wel bij elk product verschillen de één is er met werkdagen en een ander product kan weken duren.


BW Eindhoven Gemeente: Eindhoven Provincie: Noord Brabant. Bascom verwaltet von seiner Hauptgeschäftsstelle in den Niederlanden aus neun europäische Webshops , unter anderem bewakingscamera. Pronk ergo te Zoetermeer is al meer dan jaar een betrouwbare partner in de voorziening van ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking.


Autosloopbedrijf Jan Pronk B. Rijperweg Sint Maarten. Plesmanstraat Hoogeveen.

Haarlemmerstraatweg 1Halfweg. Cobaltstraat Zoetermeer. Bedrijvenweg Eindhoven. Nieuwe Waterwegstraat Schiedam. Driemanssteeweg Rotterdam. Kieënweg 13-b Baarlo (Limburg).


In deze webshops worden ook hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden verkocht, maar ook hulpmiddelen voor mensen met andere beperkingen. In december hebben Anton Sanders (algemeen directeur Bruynzeel keukens) en Jeroen van Ramesdonk (algemeen directeur Pronk ergo ) een . Pronk ergo verkoopt aangepaste artikelen voor mensen met functiebeperkingen. Producten Archief - Pronk ergo - De specialist in tilliften, keukens. Nolenslaan 1B, Sittard Sint .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea