Siemens studioline oven

De nieuwe ovens en design afzuigkappen overtuigen met de elegante blackSteel afwerking. En in combinatie met de nieuwe vacumeerlade staat de sous-vide functie garant voor een unieke smaakbeleving en een . Bedien uw oven waar en wanneer u maar wilt met Home Connect. En verkort uw kooktijd met de functie Snel voorverwarmen.


Home Connect: met de eenvoudig te bedienen Home Connect App heeft u toegang tot, en beheert u de instellingen van de oven.

Per productgroep is er zorgvuldig nagedacht over welke functionaliteiten echt waarde toevoegen aan de kwaliteit van het product. Deze inbouwapparatuur zijn alleen verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde keukenspeciaalzaken, waarvan Keukenloods. Zoeken op: siemens studioline oven - Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.


Bel of mail ons voor een speciale aanbieding! Uitgesproken design, indrukwekkende prestaties! Bent u op zoek naar het buitengewone in het leven? Perfect design bestaat: blackSteel.

Hoogwaardige afwerking en een perfect design met blackSteel: een extra donkere versie van geborsteld RVS, voorzien van een RVS draaiknop en een extra donkere ovendeur. De verschillende elementen zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een . Vernieuwende technologie, hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Dat is te zien, te voelen, en vooral: naar eigen wens te combineren.


Siemens Studioline ovens. Het vervangen van uw oude oven of magnetron kan vele voordelen met zich mee brengen. Koop of Verkoop siemens combi oven op Marktplaats. Voor 06:uur bestel vandaag in huis!


Specials serie, studioline. Totale binnen capaciteit ( ovens ), liter. Zelfreinigen gedeeltelijk . Multifunction appliances. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires. TFT-TouchDisplay Plus - fullSteam oven - verwarmingswijzen - stomen - Full ecoClean - cookControl Plus - braadthermometer - LED verl.

Wij presenteren u uw nieuwe oven. In dit hoofdstuk worden de functies van het bedieningspaneel en van de afzonderlijke onderdelen uitgelegd. Bakoven met magnetron, systemen, inhoud oven : liter,TFT fulltouch display , cookcontrol plus, ecoclean plus, magnetronstanden, info-toets. Het studioLine assortiment staat bekend om zijn buitengewone design en de unieke vormgeving. Line biedt innovatieve en opvallende producten die de kwaliteit van iedere kookomgeving opwaarderen.


Line helpt uitdrukking te geven aan deze ambitie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea