Digitale tijdschriften

Meer dan favoriete tijdschriften onbeperkt lezen voor slechts € 1- per maand. Opzeggen kan eenvoudig op elk gewenst moment. Bij MagZine kun je vele honderden tijdschriften kopen en lezen op je pc, tablet of telefoon. Check het aanbod in de gratis app of hier.


We maakten een lijst met alle media-apps en digitale kiosken. Hier vind je een mooi overzicht van de bekendste Nederlandse tijdschriften , zowel print als digitaal.

Zinio maakt uw favoriete gedrukte tijdschriften digitaal. Verstuurd via het internet. Rechtstreeks naar uw bureau. Onbeperkt digitaal tijdschriften lezen op uw PC, tablet of mobiel voor minder dan euro per maand.


Keuze uit meer dan 1tijdschriften en de eerste maand gratis. Eindeloos leesplezier met Bliyoo van Bruna. Met dit abonnement op Tijdschrift.


Je krijgt namelijk maanden toegang tot meer dan digitale t Bied mee op vakantieveilingen! Door het grote succes van de iPad schoten de digitale tijdschriftentitels als paddenstoelen uit de grond.

Zelden hebben deze echter een groot publiek. In een poging digitale tijdschriften. Geef met trefwoorden aan waar je interesses liggen en waar je over wilt publiceren. Het magazine accepteert helaas alleen engelstalige. Dat was dan weliswaar slechts gebaseerd op 8respondenten die allen bezoekers waren van één site waar je (alleen) digitale Nederlandstalige tijdschriften kunt . De meeste tijdschriften steunen op een gemengde financiering op basis van advertenties en verkoop.


Traditioneel wordt een tijdschrift op papier gedrukt. Er bestaan ook tijdschriften die alleen in digitale vorm verschijnen, zie digitaal tijdschrift. Een tijdschrift onderscheidt zich van een dagblad door de frequentie van . Probeer onze tijdschrift maker gratis en creëer digitale publicaties. Lees gratis je digitale krant of tijdschrift!


Digitale kranten en tijdschriften. Dankzij Muntpunt krijg je digitaal toegang tot honderden dag-, week- en maandbladen van bij ons en van over heel de wereld. Gopress Kiosk: lees gratis de . Voor het lezen van uw digitale tijdschriften (-abonnement) in de Bliyoo- app heeft u een autorisatie code van de uitgever nodig.


Deze code kunt u inwisselen in de app en hierna krijgt u toegang tot uw digitale tijdschriften. De Bliyoo- app kunt u gebruiken voor al uw digitale tijdschriften , eBooks en voor het . Met keuze uit populaire tijdschriften het ideale cadeau!

Dit product is een digitale voucher met een code die u via de mail wordt toegezonden. Veronica Magazine: Tv-gids en magazine in één!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea