Ikea hack kast

De PAX kast , BILLY boekenkasten en niet te vergeten het LACK tafeltje klinken je vast bekend in de oren. De kans dat jij één van deze meubels, of misschien wel allemaal, in huis hebt is erg groot. Deze IKEA -meubels zijn namelijk onder veel mensen geliefd.


Ikea hacks voor de woonkamer. De tutorial van thistlewoodfarms helpt je om dit te realiseren.

Serveerkar: Dit elegante, chique karretje . Over onze IKEA hack (van een gewoon IKEA meubel een bijzonder meubel maken) van de IKEA PS kast krijg ik veel complimenten en vragen. Ik kan jullie het heugelijke . Mooi die dunne plank hout op de kastjes . Want geef toe, ze hebben echt wel leuke en handige producten en het is betaalbaar. Een nadeel is alleen dat je het natuurlijk bij iedereen tegenkomt.


Maar daarom zijn er hacks , oftewel een eigen twist geven aan een bepaald product.

DIY IKEA Hack : kast voor in de gang. Het bloggen heeft de afgelopen weken helaas even stilgelegen. Dit komt omdat ik veel energie en tijd heb gestoken in mijn gezondheid en herstel, waardoor mijn blog tijdelijk op een lager pitje is komen te staan.


Wel ben ik actief gebleven op instagram, . In de winkel vind je spullen voor elke kamer in huis. Maar die spullen hoeven niet persé gebruikt te worden op de manier waarvoor ze bedoeld zijn. Een mooi dressoir kan behoorlijk in de kosten lopen.


Bovendien is het vaak moeilijk om er eentje te vinden die helemaal in jouw smaak is. Een gouden tip van Fleur: “Maak de kast in dezelfde kleur als de . Eerder vond je op Famme al een flink aantal briljant. Ben jij niet zo creatief? Maak van je hal een opgeruimd geheel met boekenkast Billy. Morgens de deur uit gaan wordt zoveel makkelijker!


De PAX- kast van IKEA is er eentje die reuzehandig is, maar wel een tikkeltje saai. Jenny Komenda van Domino besloot eens een frisse wind door haar kast te laten waaien en veranderde het handige systeem in een handig én stijlvol systeem. Dit wil je in het leven: een ingebouwde boekenkast (let op het trappetje!) voor een heel schappelijke prijs.

Niet alleen omwille van de talloze combinatiemogelijkheden, maar ook voor de coole creaties waar je. Elk vakje is een andere kamer: bekleed de kastenwand met verschillende stukjes behangpapier en richt alles in met schattige speelgoedmeubeltjes. Lees dan gauw verder hoe je dit makkelijk zelf kunt doen. Met deze IKEA hacks geef je een IKEA meubel of accessoire net die twist waardoor jouw kat helemaal in zijn nopjes is. En nee we hebben geen IKEA.


Maak een toegang in de zijkant van bijv. BESTA of een STUVA kast (of monteer een kattenluik) en plaats je kattenbak in de kast.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea