Carrara marmergroeven bezoeken

Tijdens een bezoek aan de marmergroeven van Carrara mag je ongetwijfeld de Cave di Fantiscritti niet overslaan waar Michelangelo zijn blokken marmer kwam halen. Verken de marmergroeven. Met de wagen spectactulaire rit omringd door marmergroeven.


Rij tot bij ingang marmergroeven. Bezoek museum over marmer : verneem alles over bewerking marmer. Als je in Italie bent, moet je de marmergroeves in Carrara bezoeken.

Zijn grote kennis en zijn passie voor het marmer zelf maakt hem een geweldige gids en leraar. Nabij het stadje Carrara liggen de marmermijnen. Breng een bezoek binnen in de mijn of maak een tocht met de jeep. Op de weg van Pisa naar Cinque Terre, passeer je ook langs Carrara , dat bekend is omwille van zijn marmermijnen.


Al van bij het aanzetten van de landing in Pisa, vanop de trein of vanop de . Het marmer voor monumenten, beelden en badkamers komt grotendeels uit Carrara , in het noorden van Toscane. Sophie nam een kijkje in de indrukwekkende. Dat kan, bij Cava Museo a Fantiscritti, dat zich midden in de marmergroeven bevindt. Je wordt welkom geheten door marmeren arbeiders en .

Noordelijk gelegen van de Versilia ligt de provincie Massa- Carrara. De stad Massa staat vol met sinaasappelbomen. In Massa heb je vanaf de burcht (Rocca) een prachtig uitzicht. Mooi in Carrara is de dom.


Ook de marmergroeven zijn interessant. Deze kun je tijdens een rondleiding bekijken. Het zicht op de marmergroeven is indrukwekkend en de tocht hier naartoe door de tunnels van de uitgeputte marmergroeven bepaald spectaculair. Je kan hier ook de openlucht- en de ondergrondse marmergroeven met een gids bezoeken.


Onder de grond kruipen is vandaag niet aan ons besteed. Het kunstwerk draagt verder de signaturen (It scritti) van Michelangelo, Glambologna en Canova, waarmee -volgens oud gebruik- het bezoek van de beroemde kunstenaars bewezen is. Tijdens je bezoek aan de marmergroeven van Carrara is een bezoek aan de Cave di Fantiscritti zeker aan te raden. Hij huurde in Carrara een kamer en trok met een muilezel de bergen in om het perfecte stuk marmer te . Uit de groeven van Carrara (Italie) komt het beroemde Italiaanse marmer.


Al sinds de Romeinse tijd. Er wordt zeer verschillend marmer gewonnen. Wandel langs de Oude Marmergroeven van Toscane. Bezoek Toscane en kom meer te weten over de geweldige marmergroeven. De Italianen zijn al een lange tijd bekend met de schoonheid van marmer , dat in het hele land werd opgegraven om prachtige .

Leerrijk, spectaculair , spannen informatief , prachtig uitzicht met de jeep naar de marmergroeve Plaats voor personen met uitgebreide uitleg in Engels of . Bezoek marmergroeve Regelmatig organiseer ik excursies naar een in werking zijnde marmergroeve. Hoe wordt het steen gewonnen uit een marmergroeve in Italië. Met de trein en bus gingen we naar Carrara om de marmergroeve te bezoeken. Maar je kan daar niet komen met het openbaar vervoer. Alleen met de auto of via een excursie kan je bij de marmergroeven.


Toen maar het plaatsje bekeken. De marmergroeven van Carrara Werkelijk, het lijkt net of er sneeuw ligt op de bergen van Carrara. Het was een gezellige drukte. Casa del Porticato ligt Carrara met zijn de beroemde marmegroeven.


Deze groeven zijn te bezoeken alsook het marmermuseum van Carrara. Aan de Ligurische Zee, in een keteldal van de Apuanische Alpen ligt . Het gebied is vooral bekend om de marmerwinning , waarvan de stad Carrara het centrum is. Naast de hoofdsteden Massa en Carrara is vooral het vele inwoners tellende plaatsje Fivizzano het bezoeken waard. De provincie Massa- Carrara grenst in het zuiden aan de provincie Lucca (Toscane) en verder .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea