Reistassen op wieltjes

De leukste collectie reistassen met wielen voor een optimaal reisgemak. Kleine reistassen zonder wielen die als handbagage te gebruiken zijn, worden ook wel weekendtassen genoemd. Vind snel een geschikte reis- of weekendtas, tegen een aantrekkelijke prijs!


Bestel reistassen op wieltjes via de officiële Samsonite online shop. Heb je niet al te veel spullen nodig, maar wil je wel het gemak van wieltjes ?

Kies dan voor deze Filou Trolley Backpack. Coolblue: alles voor een glimlach. Het is eigenlijk een rugzak en trolley ineen. De reistas beschikt over een ingebouwd laptopvak, tabletvak en verschillende organisatievakken.


Ga je op pa dan haal je in één handbeweging de trekstang . Reizen kan behoorlijk vermoeiend zijn. Als er manieren zijn om de reis dan aangenamer te maken, dan is het zeker de moeite waard om daar gebruik van te maken.

Wieltassen zijn wat dat betreft echt een aanrader. Deze tassen zijn - zoals de naam al doet vermoeden - voorzien van . De grote vraag is vaak of je nou moet kiezen voor een reistas met of zonder wieltjes. Ontdek onze ruime gamma van Trolley en reistassen.


Gratis levering aan huis vanaf € 29. Kipling biedt een uitgebreide reiscollectie en bagage. Ontdek alles van heuptassen tot trolleys in onze online shop. Op zoek naar een reistas op wielen?


Zo zijn de meeste reistassen met wielen, ook wel trolleys genoem ideaal voor vliegvakanties door de verstelbare trekstang en soepele wieltjes. Hier vindt u trolley tassen in alle maten, we hebben ook een hele grote wieltas. Een goede vakantievoorbereiding begint al bij het kiezen van de juiste koffer en reistas.


Waar ga je naartoe, hoe lang blijf je weg en wat wil je allemaal meenemen? Sportkleding, -schoenen en -uitrusting voor indoor en outdoor sporters gecombineerd met een brede waaier aan casual streetwear outfits, schoenen en accessoires. Een grote variëteit aan topmerken.


Uniek bij United Brands.

Bij Wennekes vindt u een ruim assortiment reistassen van verschillende A-merken in diverse kleuren. Een reistas met wieltjes is wel zo gemakkelijk. Een klassieke reistas is licht en compact.


Maar een tas op wieltjes transporteer je makkelijker. Hulp nodig bij je keuze? ColliShop helpt je de juiste bagage kiezen. Met reistassen op wielen kunt u zo functioneel mogelijk u bagage meenemen.


Deze worden GRATIS thuisbezorgd binnen werkdag. Thuiswinkel waarborg: Thuiswinkel waarborg. Reistassen , duffels en zelfs backpacks met wieltjes !

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea