Travertin tuintegels

Vraag eenvoudig online uw offerte aan! Deze tuintegels kenmerken zich door de kleine poriën die zichtbaar zijn in de tegel en hebben een vrij robuuste structuur. Afgestorven, vergane plantdeeltjes hebben gaatjes in het materiaal achtergelaten.


Deze gaatjes zijn het kenmerk van travertin. Dit heeft als voordeel dat je je ideale vloer zelf kunt samenstellen.

Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. De travertin tegels zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar.


Bezoek snel onze website voor ons assortiment, en een snelle offerte! Er bestaat een enorme variëteit aan natuursteen tuintegels met elk hun specifieke kenmerken en eigenschappen. Hieronder geven we een overzicht. Door schuren, polijsten en .

De gaten in de travertin ontstaan door plantenresten die verkalken tussen de calciumcarbonaat. Streepvorming ontstaat vaak door zandafzetting tijdens dit proces. Natuursteen Terrastegels. Onze specialisten laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn. Kom gerust eens langs in onze showroom.


Binnen werkdagen geleverd. Achteraf betalen mogelijk. Na verloop van een aantal dagen (beetje afhankelijk van zon en regen) ziet u dat de vlekken beginnen te verdwijnen. Roestwater: Oxi Kill Ook roestwater verdwijnt vanzelf van bijv. Bij poreuze tuintegels kan het de roest in uw tegel worden opgenomen en zal het zeer lang duren voor deze vlekken verdwijnen.


Hoge kwaliteit van Moeller Stone Care en Greenspeed. Travertin tegels besteld u via Flevisteen. Geoceramica, tuinhout of inlite verlichting? U vindt het in de webshop óf siertuinen van Kippersluis! Van blauwe hardsteen, over marmer tot graniet.


Ruim aanbod terrastegels.

Een keramische tuintegel is een gebakken tegel van hoogwaardige kwaliteit. Iedere tegel voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitseisen en is voorzien van diverse test certificaten en keurmerken. De voordelen van deze tegels zijn legio. Krasvast, vorst- en hittebestendig, kleurvast en neemt door beperkte poreusheid. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Hiervoor kan Rvan Moeller Stone Care worden gebruikt (verkrijgbaar in de webshop).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea