Mijn ebay account

Bay-berichten gebruiken. Je financiële en factuurgegevens worden weergegeven. Onder Account kun je ook je andere accountgebieden weergeven en bijwerken. Wil je objecten op eBay kopen of verkopen?


Waarom zou ik me inschrijven?

Hoe beschermt eBay mijn privacy? Kan ik een tweede account aanmaken? Ik nam niet eens de moeite te gaan zitten, maar bewoog voorovergebogen voor de computer de muis en klikte de site aan om kijken of er nog reacties waren binnengekomen, afgezien van de aanbiedingen voor Viagra met korting. Er waren twee berichten. Het ene meldde dat ik problemen had met mijn eBay - account.


Hallo, Ik heb iets gekocht bij ebay. Maar dat heeft een vriend voor mij gedaan.

Maar ik zou die bestelling aan mijn eigen ebay account willen toevoegen. Want dan ik de status van de zending bekijken. Net teruggekomen van vakantie vind ik een incasso van Intrum Justitia in mijn brievenbus. Ebay vordert een bedrag van 6Euro. Voor zover ik weet heb ik alle aankopen.


Een eBay account sluiten. Misschien heeft eBay de laatste tijd je interesse verloren. Of misschien wil je jezelf niet meer de gelegenheid geven dingen te kopen die je niet nodig hebt. Als je, voor wat voor reden dan ook, je eBay account.


Lees in deze handleiding op Accountsverwijderen. Gebruik de directe link op volg de stappen. Hierbij wil ik een klacht melden over Ebay : Ik heb ongeveer een maand geleden een bericht van ebay gekregen dat er een product op mijn account verkocht was. Dit vond ik nogal raar omdat ik nooit geb.


Vandaag een hele zooi aan mails van ebay gekregen. Blijkbaar had iemand mijn ebay - account gekraakt omd eze te gebruiken als valse account om frauduleus zak. Klopt, maar ik heb zelf eens geprobeerd wat hun handelswijze was en het kwam er dus op neer dat ze net deden alsof ze het geld gestort hadden op mijn Paypal adres, maar dat het bedrag pas zichtbaar was op mijn account nadat ik hun het pakket nummer van TNT opgestuurd had ter bewijs.

Gisteren kreeg ik een mail van Ebay dat ik zogezegd een automatische incasso had aangevraagd. Dus kon Ebay alle betalingen rechtstreeks aan mijn bank. Ik heb tweemaal geprobeerd om mijn ebay account op te zeggen. Ik krijg echter antwoorden waarin ik of niet verder kom of in gebrekkig nederlands beantwoord wordt.


Telkens vragen zij mij om. Bay -verkopers moeten ervoor zorgen dat hun pakketten snel en veilig worden verzonden, dat is iets waar wij bij kunnen helpen ! Daarom hebben we uw wachtwoord geblokkeerd om te voorkomen dat onbevoegden toegang tot uw account hebben. Om opnieuw toegang tot uw account te krijgen, dient u een nieuw wachtwoord aan te maken. Instructies voor het verwijderen van je eBay account. EBay doet een goede en transparante job.


HOE UW MONDIAL RELAY- ACCOUNT AAN UW eBay - ACCOUNT KOPPELEN? Ga naar de website van Mondial Relay en of maak een account aan. Real-time storingen en problemen bij eBay.


Mijn gegevens kloppen niet.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea