Pronk ergo keuken

Bent u op zoek naar een ergonomische keuken omdat u rugklachten heeft? Zit u in een rolstoel en zoekt u een mechanisch of elektrisch in hoogte verstelbare keuken ? Of zoekt u gewoon een robuuste keuken die tegen een stootje kan? Dan is een aangepaste keuken van Pronk ergo de oplossing.


U kunt bij ons terecht voor plafondtilliften, aangepast(e) keukens , sanitair en meubilair.

Budget-Line - aangepaste keuken voor WMO In het kader van de Wet Voorzieningen Gehandicapten (tegenwoordig de WMO), ontwikkelde Pronk ergo in overleg met enkele grote Nederlandse gemeenten het Budget-Line keukenprogramma. Het belangrijkste kenmerk van deze aangepaste keuken is de scherpe . Alle tilliften zijn van topmerken als Etac, Human Care en Molift, waardoor u bent verzekerd van een tilliftoplossing van hoge kwaliteit. Het tillen en verplaatsen van personen kan . De Pronk ergo webshop biedt u diverse aanvullingen voor in uw keuken aan.


Van keukenhulp accessoires als bestek en doseerbekers tot aan keukenmengkranen. Plafondtilliften (ook wel plafondliften genoemd) zijn speciaal ontwikkeld voor transfers vanuit een be toilet, stoel of rolstoel.

De plafondtillift biedt particulieren voordelig en eenvoudig hulp bij alle situaties waarbij het tillen en verplaatsen van personen lichamelijke belasting geeft. Solliciteren Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en wil je bij ons komen werken? Stuur dan gerust een open sollicitatie!


Ook als BBL-leerling Monteur ben je bij ons van harte welkom. Wat maakt een Pronk ergo rolstoelkeuken anders dan een reguliere keuken ? Aangepaste (in hoogte verstelbare) keukens. Hulpaanbod van: Pronk ergo. Maakt u (deels) zittend gebruik van uw keuken , dan is een aangepaste keuken een must om efficiënt eten klaar te kunnen maken. De producten bestaan uit (plafond)tilliften, aangepaste keukens , sanitair, doucheföhn toiletzittingen en van Bad naar Douche in dag.


Pronk ergo is al ruim jaar gespecialiseerd in onderrijdbare en verstelbare keukens. Niet alleen de plaatsing van woningaanpassing, maar ook eventueel bijkomende voorbereidende werkzaamheden kunnen voor u worden verzorgd. Daarnaast biedt Pronk ergo ook veel . Pronk Ergo Keukens heeft vestigingen in België en Nederland.


Showrooms zijn te vinden in Zoetermeer, Halfweg, Eindhoven, Sittard en Hoogeveen. Bekijk hier de website .

Toch nog even een vraag of iemand van jullie ervaring heeft met het laten maken van een aangepaste keuken. Ik zat zelf te denken aan een maatwerk keuken. Wat ik mooi vind is een houten keuken met een . Pronk voor zichzelf begonnen, nadat hij in een keukenzaak heeft gewerkt waar ze aangepaste keukens verkochten. Deze keukens zijn bedoeld voor mensen met een fysieke functiebeperking. Afkomstig van Pronk ergo.


Mogelijkheden zonder beperkingen. Er zijn nog geen ervaringen over Pronk ergo. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review. In december hebben Anton Sanders (algemeen directeur Bruynzeel keukens ) en Jeroen van Ramesdonk (algemeen directeur Pronk ergo ) een .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea