Horeca inboedel te koop

Advertenties door Admarkt . Restaurant-pizzeria in hartje hilversum. Eigen parkeergelegenheid aanwezig. Voor afspraak bezichtiging kunt u bellen. Volledig inboedel te koop van kebab of gyros zaak Twee gyros of kebab grills Watergrill dubbele gril met een plaat Friteuse van liter Bain … € 2. Overname volledige inboedel van broodjeszaak bistro te .

Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek bedrijf kantoor, horecamateriaal. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje ! Tot korting op complete inventaris. Niet alleen korting op apparatuur, maar ook op foo kassasystemen, betaalsystemen, drukwerk, non food en nog veel . Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online horeca inventaris veilingen van boedels uit faillissementen die door de curator worden aangeboden.


Verder vindt u hier ook niet faillissement gerelateerde online horeca inventaris veilingen. Online veiling Consumentengoederen te Herenthout (België). Café vierkante tafels ,barkrukken merk hutten ,houten barkrukken ,terrasstoelen , rieten tuinttuintafels ,nieuwe terrasstoelen.

Café restaurant te koop en horeca overname van huur. Gebruikte inventaris en apparatuur voor horeca bedrijfsexploitatie, catering en franchising. Selecteer nu de beste horeca inboedel te koop fabrikanten! Bekijk hier ons gehele assortiment aan horeca gerelateerde producten!


Nu direct apparatuur aanbieden! Euroseat is een bedrijf dat nauw samenwerkt met diverse grote importeurs en fabrikanten in de Benelux. Wij proberen om de mooiste B-keus, overjarige modellen en gebruikt horecameubilair voor onze klanten te verzamelen en scherp in prijs aan te bieden. Tevens is het mogelijk om nieuw meubilair te bestellen tegen . Dit restaurant is gelegen op een hoeklocatie in een authentiek dorpje.


Te koop aangeboden RESTAURANT MET TERRAS in een van de betere buurten van Den Haag. Vrij van verplichtingen t. Volledige inboedel pizzaria te koop of overname in de Haan tw delig pizza oven op ijzeren tafel, 1x ola deepvreezer, 2x frigos lipton, 1x frigo met. In opdracht veilen wij een diversiteit aan horeca apparatuur, gebruikte en gecontroleerde apparaten.


Er is zeker iets te winnen voor uw als horeca ondernemer, doe vandaag . Zo kopen wij ondermeer gebruikte horeca interieurs en ontruimen we hotels, snel en correct. Die 1ste klas meubels verkopen wij. Dus heeft uw binnenkort een hotel vol congresgangers of andere bezoekers en heeft u een (tijdelijk) capaciteit probleem, schroom dan niet ons te contacten. Opti-cycle Purmerend heeft er .

Behoefte aan verandering? Geef uw horecagelegenheid een nieuwe look en ontdek de fascinerende horeca meubels van VEGA, . Super Seat is de grootste gebruikt horeca meubilair verkoper van Nederland. Horeca meubilair passend bij uw stijl. Zeer ruime voorraad en altijd direct leverbaar.


Dit plan maakt de informatie concreet en . In deze veilingen vind u onder andere: Binnen en buiten horecameubilair. Machines waar onder: complete snijlijnen, dubbelkamervacuüm- en vacuümdieptrekverpakkingsmachines,. Mocht u in het bezit zijn van overtollige horeca apparatuur kopen wij dit graag van u op.


Ook hele inventarissen nemen wij van u over. Eventueel tegen contante betaling. Heeft u iets te verkopen kunt gebruik maken van de onderstaande upload mogelijkheid. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea