Jippie's magneetslot montage

Dit is een aanvulling ( verduidelijking) van de gebruiksaanwijzing van de nieuwe magneetsloten. Magneetsloten zijn de veiligste en mooiste sloten voor uw kastjes en laadjes. Jippie Magnetisch Veiligheidshaakje.


De Grootste voordelen van de Magneetslot zijn Dubbelzijdige Tape ( maar schroeven is ook een optie ) Je ziet niks aan de buitenkant van de kastjes. Alles zit dicht behalve als je met de magneet erlangs gaat. En wanneer je een feestje of de kids liggen al op bed.

Deze kun je gebruiken om je keukenkastjes te beveiligen. Het is een universele set die kastjes en lades beveiligt. Deze magneetslotenset bestaat uit magneetsleutel en -houder en magneetsloten.


Met het schuifje onderaan het magneetslot kunt u deze aan- of uitzetten. Zet het magneetslot tijden de montage op slot. JIPPIES Magneetsluitingen zorgen ervoor dat ze er niet meer bij kunnen! De allerbeste magneetslotjes. Onze collectie bestaat uit innovatieve en vertrouwde producten.


De magneetsloten zorgen ervoor dat het kastje helemaal niet open gaat, ook niet een klein stukje, zodat er geen kindervingertjes tussen kunnen komen.

De vanger staat standaard omhoog en voorkomt dat het deurtje geopend kan . Ze zijn veilig omdat je. Een universele set die kastjes en lades beveiligt. Het set bestaat uit magneetsleutel en houder en magneetsloten. U kunt deze set dus gebruiken voor zowel kastjes als lades!


Zeer eenvoudige montage ! U monteert het slotje aan de binnenkant van bijvoorbeeld een keukenkastje en aan de buitenkant ziet u er niets van. Schroeven is niet nodig. Er zijn twee soorten magneetsloten : een versie voor kastjes (plakrand boven) en één voor laden (plakrand zijkant).


Onze nieuwe universele set bestaat uit magneetsleutel en -houder en magneetsloten. Dit set kan gebruikt worden voor kastjes en laden. Deze set bestaat uit aanvulling van de magneetsloten. Deze aanvullingsset kan dus gebruikt worden voor kastjes en lades.


Geschikt voor: laden en kastjes met montagemogelijkheid aan boven- of zijkant. Met magneetslotjes kan je zowel schuiflades ( bovenmontage ) als kastdeuren ( zijmontage ) magnetisch afsluiten. Gewoon het slotje op de juiste plek kleven en eventueel extra vastschroeven en klaar is Kees!


De installatie is echt even eenvoudig als de bijgeleverde grafische handleiding doet uitschijnen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea