Recepten stoomkoken

Bekijk recepten voor stomen van de beste food bloggers. Hier vind je recepten voor het stomen van groenten, rijst, vis, wontons en nog veel meer heerlijke gestoomde gerechten. Romige hutspot van Petra, Ovenschotel met andijvie, eieren en kaas, Aardappelen koken - stomen , met en zonder schil en Stamppot spinazie met wilde zalm. Je kunt stomen op verschillende manieren: Op het vuur. Voor beginners zijn er de bamboemandjes.


Breng een kookpot met een bodempje water aan de kook.

Zet het mandje met de ingrediënten erbovenop, zonder het water te raken. Maak er je volledige maaltijd in klaar door ze op elkaar te stapelen. Neem een kijkje op de stoomkoken - recepten startpagina. Vis, vlees of vegetarisch? En met welk type apparaat wenst u aan de slag te gaan?


Laat u verrassen met de recepten die speciaal ontwikkeld zijn voor Miele- apparaten. Met de eenvoudige receptenzoeker vindt u altijd het juiste recept. U kunt selecteren op ingrediënten, maar ook op het type apparaat en de menugang.


Stomen als kooktechniek.

Omdat de voedingsstoffen niet met water in contact komen, blijven de voedingsstoffen en dus ook de smaak veel beter bewaard. In de westerse keuken wordt stomen meestal gebruikt om groenten te . Groenten stomen als witlof, champignons en broccoli met heerlijke lichte dressing. Groente stomen recept : stoompan, stoommandje, oven. Artisjokharten met serranoham.


Broccoli—bloemkoolsalade met ansjovisdressing iì=ieíreepjes met honing—mosterdsaus met dragon. SHARETHE LOVE FOR COOKING. Gestoomde visfiletpalketjes met groenten en aardappeltjes. Neem dan gewoon een kookpot, vul die met een bodempje water en stoom daar je groenten in gaar. Doe het deksel erop, en de stoom van het kokende water doet de rest.


Bijkomend voordeel: dit is een heel energiezuinige vorm van koken. Probeer zeker dit recept voor gegrilde kip met gestoomde groentjes eens uit, . Klinkt het allemaal nieuw? Geen probleem, binnen de kortste keren ben je een expert. Vis stomen is een van de snelste technieken om vis te garen.


Deze techniek wordt vooral toegepast bij gevogelte, maar kan ook met malse stukken rund of kalf zoals filet pur en biefstuk. Met deze tips en recepten serveer je perfect gestoomde vis. Stoom krijg je op 100°C. Waterdamp komt vrij op een 10-tal graden hoger .

Bij stomen maak je eten gaar in de damp van kokend water. Het is een andere manier van koken, maar het past perfect bij haar keuken: gezon makkelijk en heel smaakvol. Pascale Naessens geeft kookworkshops en lezingen over gezonde voeding, schrijft . Heerlijk in combinatie met een lekker stukje kabeljauw. In deze video toont chef Stephanie Wouters je een makkelijk recept ! Zo veel mogelijk vitaminen, mineralen en anti-oxidanten blijven behouden én de smaak va. EEN EENVOUDIGE MANIER VAN KOKEN.


IPs OM BEtER tE stOOMKOKEN. MIJN GEZONDhEIDsPRINcIPEs. Lekkere hapjes als sfeerbrengers.


De Combi Steamer bood je voorheen al alle voordelen van het gezonde stoomkoken , maar met de integratie van de PowerPlus microgolfovenfunctie, gaat dit voortaan ook gepaard met de snelheid van.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea