Siam bluestone vijverrand

Siam Bluestone vijverrand Vijver- En Zwembadranden Blauwsteen 25x100. Afmeting: 20x100cm, 25x100cm, 30x100cm. Hoe werkt de offerte aanvraag? U vraagt een vrijblijvende offerte aan. Uw lokale Excluton dealer brengt een passende . De randen van natuursteen zijn verzoet en voorzien van een facet.


Deze vijverranden zijn niet alleen uiterst sierlijk, ze zijn ook nog eens zeer functioneel: regenwater kan uw vijvermuur, tuinmuur of bloembak niet beschadigen en de rand . De vijverranden hebben een lengte van 100cm, de breedte is 20cm en de dikte is 3cm. Ze hebben ze een donker blauwe kleur die in de loop der jaren verkleurd naar een hele . Zo zorgt de rand ervoor dat regenwater niet doordringt in uw muur zodat deze minder snel last heeft van mos-aanslag. Onlinebestrating is uw leverancier van A-kwaliteit Excluton sierbestrating met laagste prijs garantie.


Goedkoop en snel geleverd. Prijs per stuk: € 295(incl. BTW ). Terug naar het overzicht. Vijverranden zorgen voor de perfecte afwerking van uw vijver, bloembak of tuinmuur!


Natuursteen vijverranden zijn uitermate geschikt. Levering buiten ons bezorggebied op aanvraag. Wij bieden u een breed assortiment van Excluton aan waaronder de vijverranden met de daarbij horende hoekstukken. Deze hoekstukken zijn geschikt voor uw vijverrand maar ook bijvoorbeeld voor een bloembak.


De tegels zijn niet geschikt voor de oprit. Vandaag tot 17:uur bereikbaar. Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. Dit Chinese Hardsteen lijkt qua uitstraling op het alom bekende Belgische Hardsteen maar is veel “vriendelijker” voor uw budget. De shop voor uw sierbestrating, tegels en natuursteen.


Klik hier voor onze scherpe prijzen. Aantal per verpakking, st. Onlangs bekeken producten. Siam bluestone vijverrand verzoet met facet Excluton.


Geef uw vijver of bloembak de luxe uitstraling die het verdient met deze tot in detail afgewerkte vijverranden. Een vijver of bloembak is pas af wanneer deze wordt . Alles over vijvers in dossier vijver. Kijk hier voor de verkooppunten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea