Vastbouw amersfoort

Amersfoort – Nieuwbouw 1appartementen Keerkring. We zijn reeds gestart met de eerste 1appartementen. Ook mevrouw Dorine Lommen, manager bij Portaal, en de heer Ronnie Hondevel directeur van Vastbouw , blikten terug op de ontwikkelingen van de locatie sinds . Na grondwerk en archeologisch onderzoek, zijn wij begonnen met de funderingswerkzaamheden. Ons team gaat zich de komende tijd volop inzetten om de eerste 1appartementen van dit mooie .

Vastbouw Vastgoedontwikkeling BV is een zelfstandig ontwikkelaar en is gevestigd in Bunschoten. Als ontwikkelaar zijn wij actief in noor oost, west en midden Nederland. Wij zijn thuis in het ontwikkelen van. Het resultaat voor de opdrachtgever c. De Stadskeerkring wordt omringd door vele voorzieningen die het wonen op deze plek zeer aangenaam maken. Op dit moment is de verkoop van fase 2 . Dat blijkt uit berichtgeving in het Algemeen Dagblad.


Projectontwikkelaar Vastbouw gaat samen met grondeigenaar Portaal maximaal tweehonderd appartementen bouwen, waarvan er tachtig bestemd zijn voor sociale huur.

De appartementen komen onder meer in drie woontorens, waarvan de hoogste dertien verdiepingen gaat tellen. Het aantal koopappartementen blijft vooralsnog beperkt tot 34. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden. Rubriek: Adviesbureaus - organisatieadvies en management.


Op de vierde verdieping van de ruwbouw hebben wethouders Fleur Imming en Hans Buijtelaar met ontwikkelaar Vastbouw en woningcorporatie Portaal in aanwezigheid . In de afgelopen maanden . Hendriks ruwbouw realiseert dit project in opdracht van Vastbouw uit Rijssen. Voor beide partijen is dit het vervolg op een succesvolle eerdere samenwerking. Na de uitvoering van het betonwerk van het project De Jacques Veltmanstraat te Amsterdam, gaan we de samenwerking een mooi vervolg geven . Ik verwijs ook naar onze eerdere inspreektekst op dit onderdeel. Het woningbouwprogramma is een . ADDITIONAL CONTACT INFO. Vastgoed vastbouw ontwikkeling Bunschoten Spakenburg op Telefoonboek.


Naast een vastgoed vastbouw ontwikkeling vind je ook woonbemiddeling, bouw,. Pastoor Hendrikspark 36. MD Laren (Noord-Holland).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea