Eierwekker digitaal

Een kookwekker waarschuwt je op tijd als je eieren gekookt zijn of je gerecht klaar is. Met een digitale kookwekker kun je de tijd tot op de seconde instellen. Elektrische modellen en ontwerpen die op batterijen . Deze digitale kookwekker van ADE is een ideale keukenhulp.


De kookwekker is eenvoudig te bedienen met een touch screen. Met de magneet aan de achterzijde hang je de kookwekker makkelijk op waar je maar wilt.

Met deze praktische digitale timer kunt u voortaan niet één gerecht, maar tot wel drie tegelijk! Deze drie-kanaals kookwekker kan namelijk met drie onafhankelijke timers gelijktijdig worden ingesteld. Specificaties:Roestvrijstaal met KunststofMet magneetMinAfmetingen: Ø62mmx(H)36mm. Blokker heeft een ruime keuze in kookwekkers.


Houd overzicht tijdens het koken met deze kookwekker. Met deze digitale kookwekker van ADE kun je twee tijden tegelijkertijd instellen. Handig als je meerdere gerechten aan het bereiden bent.


Op werkdagen voor 22:00 . Er bestaan ook digitale kookwekkers, deze werken op een batterijtje.

Kookwekkers worden gemaakt in allerlei ludieke vormen en modellen. Vaak hebben deze wat meer instelmogelijkheden dan een . Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Wit kunststof, kookwekker met drie apart instelbare tijden, klok, waarschuwingssignaal en magneetbevestiging. De grijze kookwekker van Brabantia kan je eenvoudig magnetisch bevestigen en geeft een luid en duidelijk eindsignaal.


Voor iedereen een voordeel. PiepEi Disco eierwekker. Deze eierwekker wordt geleverd met batterij en kan op de voorzijde bedrukt worden met uw logo. Wanneer niet op voorraad 1-weken.


Levertijd met opdruk:. Bezoek onze website en vind jouw ideale product. De magnetische kookwekker telt af (of op) naar minuten. Stel hem in een handomdraai in en begin met koken.


Je hoort luid en duidelijk wanneer de tijd voorbij is. Dit fijne keukenhulpje wordt geleverd met batterijen. Timer snel instellen door draaien van de . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor kookwekkers aanbied.


Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Ik móet een kookwekker hebben, anders kan ik het niet.

De digitale blijft minutenlang tergend piepen, . Qua techniek kennen we soorten wekkers om mee te koken: digitaal , mechanisch en LED. De meest bekende versie is het type eierwekker dat met de hand is aan te draaien tot de gewenste tijd. Super mooie en robuste digitale kookwekker van CDN.


Kenmerken: - Voedselveilige ABS kunststof behuizing. Tot 1minuten instelbaar. Instelbaar zowel op terugtellen als optellen. Makkelijk leesbaar digitaal venster. Digitale kookwekker met magneetclip.


Wordt geleverd inclusief batterij.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea