Hummel assen tegels

De verkoop van tegel - en steenstrips groeide uit tot dè badkamer specialist van noord-Nederland. Of het nu gaat om een tegelvloer in uw woonkamer en keuken of de tegels in uw badkamer. De keuze is tegenwoordig enorm en de variatie op tegelgebied is nog nooit zo groot geweest. De meest volledige site met ruim 66.


Hummel Badkamers en tegels Assen , Assen.

Onze badkamers onderscheiden zich duidelijk van de gangbare collecties elders. Bovendien kiezen wij voor een persoonlijke benadering waarbij onze adviseurs na afspraak ruimschoots de tijd voor u nemen. Wij bieden een breed assortiment met de nadruk op kwaliteit en exclusiviteit. Van dit bedrijf hebben we helaas nog geen uitgebreide beschrijving. Klik op meer informatie voor de contactgegevens.


Ben u eigenaar of vertegenwoordigt u dit bedrijf? Klik dan rechtsboven op “bedrijfspagina”.

Assen is de belangrijkste stad in de provincie Drenthe. U kunt daar dan ook prima terecht om badkamerzaken te bezoeken. Op de woonboulevard Borgstee kunt u een kijkje nemen bij Brugman.


Daar in de buurt is een filiaal van de Baderie gevestigd. Dit domein is een project van. Making you part of the flock. Kort daarop gevolg werd een tweede vestiging in Haulerwijk geopen waar een breed assortiment aan keukens, badkamers en tegels wordt verkocht. Groot- en detailhandel in badkamers, tegels en sanitaire artikelen.


Tegelzetbedrijf Dennis Smit. Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Toon streetview weergave. Balkengracht 10a, Assen. CG Assen Drenthe, Nederland. Peter Vonk heeft baan vermeld op zijn of haar profiel. Niets anders dan lof over Hummel.

Men is gevestigd aan de Bremstraat 23.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea