Magimix stoomkoker

Wist je dat ze in heel veel professionele keukens een stoomoven gebruiken? Het is de perfecte manier om gerechten langzaam te garen, warm te houden of te bereiden zonder vetstof. Stomen is heel erg gezond omdat alle voedingstoffen behouden blijven. Met één enkel apparaat kun je hele maaltijden bereiden, van voor- tot nagerecht, alsmede eten opwarmen.


Deskel glas met metalen omlijsting.

Veelal gratis verzonden! De stoomkoker wordt geleverd met twee stoomschalen van liter, waarvan één met uitneembare bodem en een inzet. Wel wat groot, maar dat heeft zijn voordeel. Er is een onderstel met schaal waar het water voor het stomen in gaat. Een stoomschaal met vaste bodem en een stoomschaal met losse bodem.


Door te stomen behoudt u smaak, geur, kleur, vitaminen en mineralen, van voorgerecht tot dessert! Stomen (100°) voor vlees, groente, rijst en nagerechten, Vis (80°) voor een behoud van de kwetsbare textuur, . Door voedsel te stomen blijven de voedingsstoffen en de structuur van het voedsel beter behouden.

In een stoomkoker kun je groenten, rijst, vis vlees en eieren bereiden. Er zijn maar weinig mensen, die gebruik maken van een stoomkoker in de keuken. Coolblue: alles voor een glimlach.


Je stoomt vis, vlees en groenten zonder dat er vetstoffen nodig zijn, dus op deze manier kook je slank en blijven voedingsstoffen en kleuren behouden. Doordat er schalen van liter worden meegeleverd bereid je . Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Liefhebbers van stomen kunnen volledig uit de voeten met de nieuwe XL- stoomkoker voor de Cook Expert. Smaak, geur, kleur, vitaminen en mineralen blijven beter behouden.


Van voorgerecht tot dessert. Met deze stoomkoker wordt gezond koken kinderspel, van voorgerecht tot dessert. Ontdek vlug de namen van de winnaars. Marc Mellemans uit Bree Audrey Luyckx uit Bousval.


Beoordelingen (0) Schrijf de eerste review voor dit product. Je kunt in manden tegelijkertijd uw etenswaren stomen. Magimix Le Cuiseur Vapeur. Het toestel is zeer handig in gebruik.

De stoomkoker is voorzien van een warmhoudfunctie en een multifunctionele kom, voor het opwarmen van gerechten of het koken van rijst. In de onderste bodem zitten holtes voor . Op zoek naar MAGIMIX Stoomkoker ? Vergelijk en bestel alle MAGIMIX Stoomkoker bij Ronny Oyen - Heusden-Zolder. Bestel nu online bij Kookpunt.


Vanaf euro gratis verzending, snel in huis! U stelt de kooktijd in en het apparaat doet de rest. De stoomkoker bestaat uit hoogglans roestvrijstalen schalen van elk liter, een uitneembare bodem en een glazen . Stomen – 100°: vlees, groenten, rijsten nagerechten… Vis – 80° zachte kookwijze die de kwetsbare textuur van vis ontziet​ Opwarmen – 60° warmhouden, opwarmen.


Zuivel – 40° zelfgemaakte yoghurt​.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea