Moeller hmk p333 hardsteen olie

Ook kunt u de P3gebruiken voor het verwijderen van vlekken uit hardsteen. NaaHardsteen Olie (2ml). Olie die werkt als een impregneer en dus geen vettig laagje achterlaat.


Mooie kleurverdieping voor hardsteen oppervlakken. Het beschermt tegen vlekken en vocht en geeft een zijdeglans. Tevens camoufleert Harsteen Olie oppervlakkige beschadigingen zoals lichte krasjes.

Dit artikel is helaas uitverkocht, wij adviseren StoneTech Hardsteen Olie als . Tegels en Sanitair tegen scherpe prijzen! Garantie en geweldige service. Kwaliteit heeft een naaWout. Leverancier: Moeller Stone Care.


Beschikbaarheid: Actueel. Het vermindert het binnendringen van water en vuil bij hardsteen oppervlakken binnenshuis. De kleur en structuur van het oppervlak worden optimaal benadrukt door HMK Moeller P333.

Vermindert het binnendringen van water en vuil bij hardsteenoppervlakken binnenhuis. Zuurschade aan hardsteen laat zich heel goed herstellen. Reinigen, polijsten en inpoetsen met hardsteenolie is vooral ideaal voor vensterbanken en keukenbladen.


Voor vloeren vragen wij u om even contact op te nemen. Het advies voor vloeren hangt namelijk samen met het type vloer en het uiterlijk. Overzicht van alle coatings, kleurverdiepers en imregneermiddelen van Moeller Stone Care.


Benodigdheden : Verfset ( lakroller met verfbakje ) van de grotere bouwmarkten zoals Praxis, Karwei of Gamma. Bestel een Moeller HMK hardsteenolie blik 2ml. Alle producten van HMK Moeller Stone Care uit voorraad leverbaar. Dagelijkse verzending, gratis vanaf ? Eenvoudig hardsteen weer donkerder maken Heeft u altijd moeite om hardsteen mooi op kleur te houden of te krijgen, hier een zeer mooi nieuw product in de markt van Moeller Stone Care de HMK P 3hardsteen olie.


Hieronder de voordelen op een rij. Hoge kwaliteit olie speciaal getest voor alle . Het reinigen, beschermen en onderhouden van uw hardstenen aanrechtblad was nog nooit zo makkelijk met deze onderhoudsset van Moeller stonecare! Een onderhoudsset speciaal voor (Belgisch) hardsteen , samengesteld door Moeller stonecare.


Door het gebruik van de Moeller Stone Care producten en LIP tegelverzorgingsproducten zorgt u ervoor dat dit word gerealiseerd. Zelfs voor speciale producten voor natuursteen- en tegelverwerking kunt u Moeller producten gebruiken.

HMK P3hardsteen olie ( beschermen).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea